ceturtdiena, 2011. gada 29. decembris

Nepiespiests komentārs par kosmētikas reklāmu un tās ietekmi.

Vien pirms pāris gadiem kosmētikas apgrozījums pasaulē sastādīja 170 miljardus dolāru (pēc Eurostaf datiem 2007.gadā). Pērn  konglomerāts “Procter & Gamble”, kā sastāvā ietilpst “Dolce & Gabbana”, “Gillette”, “Head & Shoulders”, “Pantene”, “CoverGirl, “Wella” u.c. pasaulē pazīstami kosmētikas zīmoli, pārdeva produkciju 82,6 miljardu vērtībā. Tiesa, liela daļa ienākumu nenāca no izskata un aromāta uzlabotājiem, bet tomēr.
Neskatoties uz feministu, reliģisku grupu, dzīvnieku tiesību aizstāvju, dabas aizsardzības aktīvistu u.c. kopu protestiem, kosmētikas industrija aug arvien plašāk un vērienīgāk un ieņem mūsu dzīvēs tikpat elitāru vietu kā pārtikas uzņemšana. Skatuves industrija (teātri, opera, kino, televīzija) bez pūderiem, lūpu krāsām, skropstu tušām, ēnu zīmuļiem, odekoloniem, vaibstu plastikas un tonējošajiem krēmiem vairs nespēj izdzīvot, bet praktiski katras sievietes rīta rituālā ietilpst kaut pāris minūšu grima uzklāšanai un vakarā – tā noņemšanai un lutināšanai ar krēmiem. Vēlme pēc parastas, cilvēciskas higiēnas uzturēšanas 19.gadsimtā nu ir novedusi pie maniakālas nepārliecības par savu pievilcību, bailēm no vecuma tuvošanās vai paziņu loka sašaurināšanās.
Tomēr tā nav kosmētikas vaina. Ja ziepes varam nosaukt par visparastāko šīs nišas izstrādājumu, tad to nu zinās katrs – šis produkts ir vajadzīgs veselības apsvērumu dēļ. Tas, cik neatliekama pēdējos simts gados ir lūpu krāsas uzlikšana, matu mazgāšana ar pieciem dažādiem šampūniem un vēlēšanās smaržot pēc Kristīnas Agvileras, ir reklāmas panākums.


1. “Ļaunuma” dzimšana.

Kosmētika, iespējams, ir gandrīz tikpat veca cik augti civilizētais cilvēks. Vēlāk krāsu pigments, nereti iegūts no šaubīgām dabas izejvielām, kalpoja par rituālu palīglīdzekli vai pat metafizisku mediju. Piemēram, vermilions, ko pirms sarkanoranžā pigmenta vietā pirms diviem tūkstošiem gadu bieži lietoja rituālos Ķīnā, satur toksisko dzīvsudraba sulfīdu, un saindēšanās ar to var radīt halucinācijas. Tomēr kosmētiku tās pamatfunkcijā – dekoratīvajā uzlabošanā -, sāka ieviest ēģiptieši (3500 g.p.m.ē.), pēcāk arī grieķi un romieši. Kosmētikas pielietojums minēts pat Vecajā Derībā, spilgtākais pierādījums ir “Esteres grāmata”, kas izeikti vēsta par dažādiem kosmētiskās kopšanas procesiem senajā Persijā.
Viduslaikos plašu uzmanību guva pūderi no krīta, miltiem, u.c. balinošiem putekļveida aplikantiem, lai iegūtu bālas sejas kontūras. Palīdzēja arī asiņu nolaišana. Renesansē uzplaukumu piedzīvoja serūss jeb baltais svins, ko, kā pulveri uzklāja jau pieminētajam bāluma nolūkam. vēlāk gan atklājās, tas rada izteiktus negatīvus blakus efektus – aklumu, deformācijas.
Viduslaikos uzliesmoja parfīmu manufaktūras, lai gan ēteriskās eļļas, ķermeņa losjonus un smaržvielas lietoja jau Antīkajā pasaulē – mandeļu, koriandra, mirtu, priedulāju sveķu, bergamota u.c. dabīgo izejmateriālu pārvēršana aromātiskajās vielās bija ierasta un pat masveida parādība. Neskatoties uz to, Krusta kari atnesa arvien jaunas receptes un tehnoloģijas, līdz beidzot, Ungārijā 1370.gadā smaržūdens ieguva alkohola bāzi. Pēc renesanses norieta Itālijā parfīms kļuva par zīmolu Dienvidfrancijai un, kopš tā laika arī visai nācijai. Baroka un Rokoko laikā (16. - 18.gs.) smaržvielas un ēteriskās eļļas pārsvarā pielietoja ķermeņa smaku slāpēšanai, kas izrietēja no neregulāriem vannas apmeklējumiem. Līdz deviņpadsmitajam gadsimtam kosmētiskie līdzekļi bija pazīstami jau gandrīz ikvienam aristokrātiskās un turīgās sabiedrības pārstāvim, un, attīstības zemēs tie lēnām kļuva arī par ikdienas patēriņa preci – princis bez “smiņķa” nebija princis.
Turpretī, deviņpadsmitā gadsimta vidū Lielbritānijas karaliene Viktorija paziņoja, ka grimu nēsāt cienīgi vien aktieri no teātra, jo augstdzimušajiem tas ir par vulgāru. Tomēr fakts neliedza dāmām turpināt iejusties tā laikmeta standarta, trauslās un nepieejamās sievietes, ādā un turpināt lietot sejas pūderus, ko jau izteikti pastiprinātu akcenti ar vaigu sārtumu no biešu sulas vai acu ēnām no melnās beladonnas ogām. Tikai aktrises varēja atļauties būt ar grimu un nejusties nosodītas, jo to teatrālais, dramatiskais stāvoklis ļāva viņām turpināt būt “femme fatale” jeb liktenīgajām, nepieejamajām un bīstamajām sievietēm; šāds termins krasi izpaudās gadsimta nogalē, kad uzliesmoja arī jūgendstila dekoratīvisms un jaunuma elpa.

Pagājušā gadsimta divdesmitajos gados vairs nekas nevarēja stāties pretī kosmētikas elitārajai vietai cilvēka dzīvē, lai gan tobrīd vēl aizvien valdīja augsts tikuma cenzs. Tomēr pilsētvides, džeza “izvirtību” (Kamēr Tomass Edisons, fonogrāfa izgudrotājs, saka, ka džezs skan labāk, spēlēts atpakaļgaitā, tikmēr 60 sabiedriskās apvienības ASV aizliedz džezu atskaņošanai deju zālēs. Mūzikas stils iegūst pirmo underground un kriminālo slavu.), periodikas kvantitatīvo uzliesmojumu un nakts lokālu straujā izplatība pieprasīja dāmām būt arvien smaržīgākām, krāsainākām un - pat kailākām. Vien veroties amerikāņu žurnāla “Film Fun” grūti par piedienīgiem nosaucamajos vākos, izdotos pēc 1922.gada, var pamanīt, ka drēbes (vai knapi drēbes) kļūst vien par noslēpumainības, ne vairs noslēpuma simbolu, tikmēr košās lūpas, aizvērtās, aptumšotās un asi izceltās acis un pūderētā āda uz jauno, draiskulīgo meiteņu sejas, nepārprotami liecina par visu noslēpumu maskas krišanu. Divdesmitie ir laiks, kad kosmētikas iedarbība nepadara vien skaistu – tā padara par seksapīlu.
Galu galā, ap Otrā pasaules kara laiku vairs nebija šaubu, ka kosmētika ir ne tikai ķermeniskā skaistuma izteiksmes līdzeklis svētkos un periodikā, bet sevi pieteica kā pastāvīgu, neatņemamu dzīves sastāvdaļu vispirms sievietēm, pēcāk arī vīriešiem. Jau pirms tam, modernā teātra grima prasības, kino straujā izplatības turpināšanās un televīzijas ienākšana cilvēka dzīvē pieprasīja kontrastu uz ekrāniem – melnbaltajās lentēs cilvēka aktīvākos sejas vaibstus vajadzēja izcelt tik ļoti, lai mākslīgajā paviljonu apgaismojumā mēmā kino uzplaukuma laikos tie būtu nepārprotami. Tas radīja arī masveidīgāku personas kultu, jo ikviena daiļava vēlējās izskatīties kā kāda aktrise no filmas. Un, tajā mirklī sākās mūsdienu kosmētikas reklāmas pamatstandarts – seja bez grima vairs nebija nekas.


2. Kā tas sākās un kā tas turpinās.


Pirmā, mūsdienu standartiem piemērotā reklāma, kas tika izvietota laikrakstos, veikalu skatlogos un izdalīta skrejlapu formā uz ielas vai salonus, parādījās deviņpadsmitajā gadsimtā. Viena no veiksmīgākajām tā laika uzņēmumiem bija “Pears”. Tiesa, tad tās mērķis nebija pārliecināt kādu par preci kā labāko no visiem, bet gan – iepazīstināt ar to. Piemēram, pirmās ziepju reklāmas deviņpadsmitā gada vidū bija gleznieciskas, mākslas estētikas pilnas un vairāk stāstīja, kā notiek vannošanās un cik mīlīgi mēs paliekam, nevis kas ir produkta pamatā un kāpēc tas vajadzīgs tieši tev [2]. (Piemēram, vien divdesmitā gadsimta pirmajā pusē ražotāji un reklāmas speciālisti sāka uzsvērt to, cik izstrādājums ir draudzīgs ādai, cik tas ir piemērots kādam no tipiem, kādas smaržas tiek pievienotas, norādītas sastāvdaļas utt..) Bieži tika spēlēts uz jūtām, rādot bērnus (netieši, tomēr medicīniski norādot, ka ziepes ir draudzīgas mazuļu ādai), un radītas netolerantas, pat rasistiskas reklāmas. (Tie paši “Pears” piedāvāja ziepes, kā reklāmā parādīts, kā afrikāņu puika sevi nomazgā tīru un, galvenais, baltu.)
Tomēr šķiet, ka viens no visatpazīstamākajiem kosmētikas reklāmu produktiem mūsdienās ir lūpu krāsa. Iespējams, tāpēc, ka tā ir visvieglāk pieejamā, pietiekami lēta, piedāvā visplašāko toņu, matējumu, fizikālo un plastisko īpašību gammu. Lūpu krāsa kā ikdienas prece izplatījās divdesmitā gadsimta sākumā, tomēr vēl aizvien bija ierobežotā, pat niecīgā tirāžā. Pirmo pavērsienu tās mārketingā veica augstāk pieminētā kino laikmeta iestāšanās, kad, jau divdesmito gadu laikā radās pirmā personība-brends. Aktrises Klāras Bovas (Clara Bow) lūpu krāsas uzklāšanas manieres dēļ, arī citas sievietes vēlējās staigāt ar “Kupidona lociņu” - plastisku, izteiktu augšlūpas krāsojumu pieminētā mitoloģiskā tēla ieroča formā. Trīsdesmitajos gados lūpu pomādes defilēja pieaugušas sievietes, bet meitenēm tās uzskatīja kā dumpības pazīmi. Droši vien tāpēc kosmētiku žurnālu lappusēs varēja atrast kā no veikalu plauktiem - tajās nebija gandrīz nevienas dzīvas vai reālas būtnes, kas norādītu sieviešu dzimumu kā kopīgu mērķauditoriju.
Vien piecdesmito gadu sākumā, pateicoties tādām sievietēm kā Merilina Monro un Elizabete Teilore, lūpu krāsu nēsāja divas trešdaļas pusaugu meiteņu Amerikas Savienotajās Valstīs. Pēkšņi kosmētikas ražotāju industrijai bija atvērušās durvis. Popkultūras uzliesmojums bija tieši tas, kas vajadzīgs veiksmīgai, neprātīgu mērogu reklāmai. Beidzot mediji kļuva par ekselentu, mūžīgu noieta tirgu un, cik lieliski - par to iesākumā pat nebija jāmaksā!
Merlina Monro un Elizabete Teilore tobrīd nebija tikai aktrises un slavenas sievietes. Katru reizi, kad viņas uz ekrāna izvilka lūpu krāsas tūbiņu vai izpūta smaržas, aktrises neapzinoties kļuva par lieliskām pavairotājām jaunajam, popularitāti iegūstošajam izstrādājumam. Tagad jau pagājis vairāk nekā piecdesmit gadu, bet sievietes vļ aizvien vēlas tikpat kaislīgas lūpas kā Teilorei, tikpat platīnblondu matu krāsu kā Monro vai tīras un izteiksmīgas sejas līnijas kā Odrijai Hepbernai; to izmanto arī kosmētikas ražotāji, palielinot “vintage” tradīcijās iegājušos produktus. Un, tas viss vien tāpēc, ka viņas redzamas filmās, kad vēl aizvien dominēja nevainojamības likumi. Jo grūti atrast kādu, kas šķirsta piecdesmito gadu žurnālus iedvesmas gūšanai – visu tomēr izsaka kino.
Piecdesmitajos gados radās vairāki tradicionālās kosmētikas reklāmas atslēgvārdi – kulta modelis, apslēptā komercija un mazvērtības komplekss. Pārsvarā šis kanons vērsās pret sievietēm, jo vīrietis vēl aizvien malkoja viskiju, pīpēja vienā laidā, lietoja matu vasku vai cukurūdeni un bija tiesīgs izskatīties vai nu slikti, vai nu pie stūres, vai piedzēries.
Tāpēc mārketinga speciālisti sāka medīt globāli populāras sievietes un mēģināja tās pierunāt piedalīties kādā no viņu reklāmām. Interesantākais ir tas, ka zvaigznēm bieži pat nebija jāiesaistās izmēģinājumos vai jāparaksta kontrakti par reklamētā produkta lietošanu, noliedzot citus – pārsvarā plakātos izmantoja vien uzlabotu un posterizētu slavenības attēlu, ko papildināja ar grafiski piezīmētiem izstrādājuma zīmējumiem vai attēliem. Pēkšņi ikviena varēja skatīties uz nevainojamajām sejas niansēm un dārgo bižutēriju stundām ilgi un skriet uz veikalu, lai sevi pārējo vīriešu acīs padarītu līdzīgi iekārojamu.
Svarīgākais bija ātrums. Nevis tas, ko sasniedza kāda apjukusi, sevi par maz novērtējusi sieviete, dzenoties uz kosmētikas veikalu, bet gan ātrums, kādā preču ražotājs varēja piegādāt veikalam jaunumus. Jo otrā reklāmas trika – apslēptās komercijas dēļ, sievietes kino ekrānos ar ērgļa redzi, spēja pamanīt nianses krēmu tūbiņu formās, skropstu tušas tūbiņu atšķirībās un smaržu flakonu krāsu toņos. Tobrīd produkcijas nebija tik daudz, lai apjuktu piedāvājumā, tāpat arī reklāmas aizliegumu Holivudā, tāpēc, ikreiz, kad kāda skatītāja pamanīja neatvairāmo un pavedinošo filmas varoni lietojam kādu īpašu grima elementu, tā bija zīme doties uz veikalu un pirkt tikai un vienīgi to pašu. Tāpēc arī tā kompānija, kas savas matu krāsas un sejas pūderus  kino ekrānam piedāvāja pirmā, nenoliedzami vinnēja.
Taču tolaik reklāmas sejas vērtību vēl vajadzēja saprast. Lielākā daļa plakātu tomēr vēl aizvien rotāja perfekta, tomēr vien lokāli pazīstama seja, kas vairāk izskatījās pēc labi situēta daiļā dzimuma piemēra, vēstot par pieklājīgu sabiedrības statusu. Tā esi tu, un tu arī tāda vari būt. Tomēr beigu beigās viss atkal pagriezās uz slavenības kultu, un nav mainījies vēl šo baltu dien. Paralēli reklāmas kļuva arvien fotogēniskākas, reālākas, un arvien lielāku vērtību ieguva sejas neitralitāte. Bet, tāpat kā iepriekš, tā bija tikpat jauna, tikpat nevainīga un tikpat apbrīnojama.
Kā trešais triks, kas vēl aizvien iedarbojas uz lielu daļu vidusmēra pasaules iedzīvotāju, ir mazvērtības kompleksa radīšana. Piecdesmitie gadi, lai gan turības un modernisma iemiesojums, tomēr bija eksistenciāli depresīvi. Vīrieši kļuva par karjeristiem, pasaule bija atvērta piedzīvojumiem, ceļojumiem un dēkām, bet sieviete turpināja būt iestigusi neparastā mājsaimnieces lomā. Viņas vienīgās opcijas kļūt neatkarīgai paslēpās augstskolās un lielveikalos. Pirmajās valdīja jaunība un nesabojāts skaistums, kam vērību vajadzēja pievērst vien ārkārtas situācijās. Tomēr lielveikalos un citās publiskās vietās sieviete, iespējams, baidījās dzirdēt tenkas, ka, lūk Gerisona sieva kļūst arvien vecāka un vecāka. Viņas vājā puse bija (un ir) viņas novecošanās, viņas trumpis bija tā prasmīga noslēpšana. Un, tieši tajā mirklī “Michel”, “Avon”, “Pond's”, “Max Factor”, “Richard Hudnut”, “Maybelline”, “L'Oreal”, “Westmore” utt. piedāvāja kaut ko no savas artilērijas.

Kosmētikas ražotāji kopš tā laika cenšas spiest uz jūtām. Kā atzīts vairākās aptaujās, sievietēm ir bailes par asuma zaudēšanu, jaunības efekta sarukšanu un stāvokļa zaudēšanu kādā noteiktā sabiedrības līmenī. Tāpēc reklāmās bija un ir redzamas vai nu smaidošas, jauneklīgas modeles, vai pavedinošas, nopietnas un neaizskaramas zvaigznes. Amerikāņu šovbiznesa dāma Lucille Ball paspēja pabūt abās lomās, turpretī franču izcelsmes aktrise Corinne Calvet brīžiem pagadījās brošūrās, kur runāts tika par grimu, bet attēlā izceltas viņas seksīgās auguma kontūras. Tas atkal pierāda to, ka galvenais trumpis turpināja būt publiskais vārds. Dažreiz pat nebija svarīgi, kas tas ir par izstrādājumu, galvenais, lai atceras zīmolu un zvaigzni, kas to lieto.
Protams, ka bija arī brīži, kad sievietes-mājsaimnieces vēlējās būt nebeidzami pieklājīgās, tomēr ar zemūdens akmeņiem pilnās “girls next door” kā Greisa Kellija. Viņa neparādīja sevi kā lielu kosmētikas pavairotāju, turpretī Kellijas glamūrs un burtiskā starošana bija reklāma dzīvesveidam. Katrai dāmai pēkšņi vajadzēja arī lūpu spīdumu, protams, vēl vienu kaķenes skropstu tušu un tikko ievākušos kaimiņu, kam to visu parādīt. Jo vīrs jau kādu laiku pie šīs sevis izdaiļošanas bija noguris.
Sešdesmitajos gados ieviesās arī tīri stilistiskas reklāmas, kas jau sāka mēģināt aizbēgt no par kiču pataisītā glamūra vienveidības, pieturoties pie modernās pasniegšanas metodes. Piemēram, īstu sievieti nomainīja skaists skečs, bet izcēlās veicinātā produkta nepārprotamība, kā tas redzams kādā rozā krāsas lūpu pomādes plakātā (Franču plakāts: “Vai tavas lūpas šovasar būs modē? - Jā!”). Mārketinga speciālisti saprata, ka dizainam jākļūst funkcionālākam un reizē interaktīvākam.

Tikmēr uzsvars no pūderiem un tušām pārmetās uz matu kopšanas līdzekļiem un acu ēnām. Kā nekā sešdesmitie bija frizūru sprādzienu un maģisko, gandrīz jāsaka, psihodēlisko acu dekāde. Pēkšņi katrā brošūrā vai žurnālā tika piedāvātas matu lakas, acu zīmuļi un šampūni vairākiem matu tipiem. Mārketings nolēma nekavēt laiku un sāka to mēģināt apdzīt.
Galu galā fototehnikas attīstību redzošā tauta burtiski pieprasīja lietiskos pierādījumus. Reklāmas kļuva teju vai hiperreālistiskas, un lēdijas tajās vēl aizvien jauneklīgas un neticami skaistas. Izteikti dominēt sāka “Photoshop” vectētiņš, - negatīvu kombinēšana un tipogrāfiskā iekrāsošana -, kad sejas vaibsti, krāsas un kontrasti tikai mainīti studijā tāpat kā šā brīža reklāmas industrija pielieto Adobe radīto programmu. Tehniskās priekšrocības pavēra iespēju pievērst biznesam arvien nevainīgākas modeles un uzlikt uz viņu sejām arvien vairāk un vairāk tikpat nevainīga meikapa. Reklāmas uzdevums noteikti vairs nebija informēt. Tas bija pārsteigt un pat reizēm iedragāt pašcieņu.
Pēcāk advertizēšana arvien vairāk izgāja no ierastajām formāta klišejām, izmantoja arvien dārgākas sejas, interjerus un dizaina fantāzijas lidojumus. Viens no galvenajiem simboliem kļuva stils, kičīgums, bieži pat ironija un “think out of the box” metode, jo pūlis, vismaz liela tā daļa, kļuva gudrāks. Jau no septiņdesmito gadu beigām kosmētikas reklāma lēnām pārvērtās vairāk par vērienīguma izrādīšanu un parādes formu. Superzvaigžņu atļaušanās par miljonu summām vairāk stāstīja par uzņēmuma apņēmību un kvalitātes simbolu, mazāk mēģinot pierunāt pircēju, kāpēc iegādāties preci, bet kāpēc tā jāiegādājas nekavējoties. Reklāmas vadmotīvs lēnām pārvērtās – pirmajā vietā sāka stāvēt zīmolu nevis kvalitātes cīņas. Tas izskaidrojams ar to, ka preces sastāvs sāka mainīties arvien mazāk. Izšķirošs palicis reitings, un tas, ko izvēlas zvaigzne.
Viena krasa pārmaiņa gan notika. Līdz ar glamroka dzimšanu, modes deju atdzimšanu un vīriešu lēnāku novecošanos, kosmētika sāka ieinteresēt arī stipro dzimumu. It sevišķi jāpateicas popkultūrām – sākumā tam pašam glamrokam, pēcāk disko, elektropopam, metālam, pat pankam. Pēkšņi arī vīrieši gribēja būt krāsaini, skaisti, ietonēti, pamanāmām frizūrām, skūtām kājām vai melnām acīm ar notecējušu skropstu tušu. “Kiss”, “The Rolling Stones”,“Depeche Mode”, “Metallica”, “Motley Crew”... “Starky & Hutch”, “Saturday Night Fever”... Visā visumā jāpateicas MTV radītājam Robertam Pitmanam, jo tieši viņa kulta popmūzikas kanāla dzemdēšana pirms trīsdesmit gadiem pieprasīja ne tikai vizuāli izskaistinātu videoklipu, bet arī radīja meikapa speciālistu kā neizstājamu profesiju mūsdienu šovbiznesa vidē. “Modern Talking”, Olivia Newton-John, “The Bangles”, “Alphaville” u.c. spožās sejas un frizūras bija tikai pāris no grima un matu mākslinieku veikumiem un turpmākajiem apslēptās komercijas popularizētājiem. Kosmētika ieguva neiazstājamu vietu cilvēka dzīvē – tas, šķiet, bija galvenais, ko reklāma bija vēlējusies panākt.



3. Tradicionālās reklāmas pamatprincipi.

Jau iepriekš tika minēti trīs - kulta modelis, apslēptā komercija un mazvērtības komplekss. Tomēr lielākā daļa reklāmas vēl aizvien ir kompozīcija, kodu pielietojums un vizuālās valodas pareiza izmantošana.
Kompozīcijā un vizuālajā valodā iekļaujas pilnīgi viss, kas rada attiecīgo, bieži pat mānīgo noskaņu, lai reklāmas auditorija to uztvertu saasinātāk nekā parasti un atcerētos. Ja reklamējam kuplas, stingras skropstas, dizains, interjers, 3D efekti, montāža u.c. saskanēs ar šo līniju vingrumu.
Ja reklamēts tiek briljantu spīdums, tad nemitīgi visapkārt zibēs saskaņoti, digitāli vai reāli zaigumi, ja atspirdzinoša skropstu tuša – tādos pašos puslokos un līnijās sadalīsies arhitektūra apkārt un pat mēbeļu krāsojums. Kompozīcija video, plakāta, bukleta fonā bieži asociējas ar to, kāda pasaule būs tad, kad kļūsi par izstrādājuma lietotāju. Tās acumirklīgā ietekme. Konkretizējot: lietojot šo produktu vairs nemainies tu, bet tevis dēļ mainās viss cits.
Reklāma, it sevišķi mūsdienu, ir pārlādēta ar kodiem. Katrā reklāmā, lai kādā viedā tā tiktu parādīta, ir desmitiem dažādu simbolu, ko mēs pārsvarā nepamanām, bet kas strādā uz psihi. Ja piecdesmitajos gados, tā, pirmkārt, bija jauna skaista, glamour pilna lēdija, kura līdzināties, tad šobrīd reklāmas izskats nāk no sarežģītas sistēmas. Lai cik smieklīgi arī nebūtu, kopš tiem laikiem aizvien tiek lietoti nodrāzti, bieži pat infantili lozungi. “Ultralucent!, Fabulous!, Fashion genious!, Remarkable!... Materiālos itin bieži pavīd “Most” un “-est” kults, ko grūti novērst. Par pēdējo salmiņu bieži kļūst franču valodas izmantošana, lai atstātu nopietnu nolūku sajūtu un kvalitātes zīmoga klātesamību.
Turpretī daudz vērtīgākajiem saukļiem ir jāņemas vaiga sviedros, lai izlabotu gadu desmitu laikā radīto slikto priekšstatu par kosmētikas reklāmu un padarītu to ineresantu. Viens no pasaules slavenākajiem saukļiem vēl aizvien ir “Maybe she's born with it, Maybe it's Maybelline”, kas reklamē “Maybelline” make-up izstrādājumus. “Because I'm worth It” ir neatņemama sastāvdaļa “L'Oreal” rullīšos, šobrīd viens no ironiskākajiem un vērtīgākajiem sloganiem varētu būt “Smell like a man, man!”, ko radījusi “Old Spice” vīriešu atsvaidzinošo produktu līnija. Tāpat arī zināms Gillette izstrādājumu “The best a man can get” un “Adidas” “Nothing's impossible”, kas, tāpat kā apģērbiem, tiek pielietots arī smaržu, tualetes ūdeņu, dezodorantu u.c. vīriešu kosmētikas pārdošanas veicināšanā.
Tomēr pats svarīgākais kods ir modeļa seja un augums. Nenoliedzami, visaugstākā vērte vēl aizvien ir vīriešiem, kuri ir asi, reti smaida un ir nedaudz vaļīgi, bet ar stilu. Parasti tie ir Hemingveja tipa klusējošie žaketēs un vaļīgā kreklā, viņi neuzdod jautājumus un kuriem parasti piemīt nevaldāmi daudz naudas, lai iegādātos kādu ekskluzīvu vai retro automašīnu. Nav praktiski nevienas parfīma reklāmas, kur vīrietis parāda zobus, to pat varētu dēvēt par absolūtu uzdrošināšanos vai izgāšanos. Akmens sejas ar maķenīt izceltu vaibstu – es tevi gribu, ir panākumu atslēgas pamatā. Smaids stiprajam dzimumam liek izskatīties mīkstam un nevērtīgam, tomēr izcili un organiski talanti, piemēram, Jude Law var darīt, ko grib. Viņa “Dior” reklāmas vienmēr var atļauties arī kādu bezbēdnīgu smaidu, un tas taps piedots.
Turpretī sievietes ir jūtekliskas, sapņainas, šad tad vientuļas un šad tad lesbietes, kuras tomēr zina, ko grib. Tam pāri ir kleitas, nevis bikškostīmi, viņas nepārprotami ir aktīvas sportistes (ja to pieprasa reklāma), kuras, pat skrienot gar pludmali vai lietū, uzliek nedaudz grima vai arī dāmas, kuras pie mazākās stresa situācijas mīl pacelt rokas pret debesīm un neveselīgi svīst. Vēl aizvien nedrīkst aizmirst par puspavērtām, iekarsušām lūpām vai, tieši pretēji, smaidu, kas staro no laimes un neviltotu uzmanību. Ja matiem ir jauna apburoša krāsa – to pamana visa iela, visi uz ielas esošie šoferi, piena izvadātājs, pastnieks un kaimiņa suns.
Pārsvarā matu kopšanas līdzekļu reklāmās sievietes parādās ar tumšiem matiem, jo tie vairāk reflektē gaismu un rada mirdzuma efektu. Tomēr, ja modelei ir gaiši mati, tie padarīti lokaini lielākai gaismas laušanas virsmai. Protams, šobrīd pāri lielākajai daļai matu pāri iet arī visas Photoshop vai Premiere, kas to mirdzuma padara vēl glāsmaināku un neiespējamāku.
Protams jāatceras par jaunības kultu - tā noteikti būs lieta, kas atgriezīsies produkta lietošanas laikā. Katrs pircējs, un šobrīd nav svarīgi ne dzimums, ne nodarbošanās, ne vecums, tomēr nevēlas vizuāli novecot. Nerunāsim par puikām, kas neprakstāmi vēlas bārdu un meitenēm, kas alkst vīrieša pieskāriena, bet gan par pieaugušiem cilvēkiem, kuru mūžs, skatoties pēc vidējā pasaules dzīves ilguma (67,2 gadi; pēc 2010.gada datiem) jau tiecas otrajā pusē. Ikviens šajā vecumā (pamatojoties uz komercreklāmās teikto) neizsīkstoši vēlas apstādināt grumbiņu radīšanos un noturēt jaunības enerģijas dzirksti, šarmantumu un pretējā dzimuma uzmanību. Turpretī, kosmētika brieduma vecumā (pārsvarā līdz 25.g. vecumam) iedarbojas pilnīgi pretēji – vispārzināma vēlme kļūt tieši vecākām, pusaugu meitenēm liek krāsoties daudz vairāk. Tiesa, puikas nepilngadību pārsvarā kompensē ar pieaugušo dzīvesveidu, piem., smēķē, niekojas ar alkoholu, nemākulīgi vada “fiksīšus”. Reizēm pārforsējot ar matu želeju un smaržu dozāciju.
Pēdējā neatņemamā sastāvdaļa reklāmas rullīšos, protams, ir mūzika. Ja reklāmas zvaigzne ir iesaistīta šajā biznesā, džingls nonoliedzami būs viņa/viņas/viņu. Klipos praktiski neeksistē minors, skaņas raksturam jābūt pacilājošam, visbiežāk kičīgam, trendīgam, šobrīd aktuālam. Protams, neiztikt arī bez erotisku efektu radošām kompozīcijām “Camey” ziepēm vai Džastina Bīvera smaržām. Turpretī, ja mēģināts radīt Francijas vai retroainavu, pavadījums būs klasiska rakstura, noteikti ar akordiona pavadījumu.



4. Netradicionālā pieeja.

Pārsvarā līdz pat astoņdesmitajiem gadiem nevienu neinteresēja, no kā ražots tas un no kā – šis. Kosmētika bija patēriņa prece, tāpat kā piens, kas viemēr ir uzticams. Tomēr diezgan ātri, globalizācijas, pasaules piesārņojuma un privātās veselības drošības prioritāšu dēļ, atklājās neskaitāmi pārkāpumi kosmētikas ražošanas procesos. Tāpat, ja vēlējies būt veģetārietis, noteikti nācās liegt sev lūpukrāsas, kā sastāvā (spīduma iegūšanai) vēl aizvien ir cūku tauki un zivju zvīņas. Skrosptu tušas patērātājas atradās dilemmas priekšā – vai turpināt lietot melno “burvju nūjiņu” vai izvairīties no preces, kurā kā antiseptiķis tiek lietots kaitīgais dzīvsudrabs.
Veselības un lojalitātes apsvērumu dēļ, miljoniem cilvēku sāka izvēlēties kosmētiskās preces, kuru sastāvā nav kaitīgu vielu un kuri ir videi draudzīgi. Patērētāji sāka meklēt krēmus, kam ādai vajadzīgie vitamīni un vielas patiesi ir pietiekamā daudzumā. Jo bieži to niecīgā, simboliskā klātesamība reklāmā tiek uzsvērta kā viena no svarīgākajām novitātēm. (Šo faktoru sauc par “Eņģeļu putekļiem”. Kaut kas ļoti valdzinošs, neaizstājams iekļauts vielas sastāvā, tomēr procentuāli tas ir smieklīgā daudzumā. Vērtība un kvalitāte no tā – praktiski nekāda.
Cīņa ar šo faktoru ir viena no vienkāršākajām netradicionālajām reklāmām, kas bieži izpaužas kā antireklāma. Lai gan vizuālās valodas izpildījums un kompozīcija ar kodiem nemainās, tomēr lielu daļu tās netradicionalitātē ieņem mītu, pieņēmumu un melu apgāšana. Tāpēc dabīgo kosmētikas līdzekļu ražotājiem vairs nevajag veidot jaunas reklāmas, bet gan uzķert veco, nepatieso materiālu kļūdas un pavērst tās savā labā. Vārdi “homeopātisks” vai organisks šobrīd ir vislieliskākie, ko ievietot savā reklāmā un nostāties pretī lielajiem uzņēmumiem, lai pievilinātu to nogurušos klientus.
Tomēr saruna par netradicionālo mārketingu sākas tad, kad jārunā par produktu paraugiem, testeriem u.c. bezmaksas piedāvājumiem. Šajā kontekstā noteikti jāpiemin amerikānis Benjamin T. Babbitt, kura dēļ reklāma, un ne tikai kosmētikai, ir tāda, kādu mēs to redzam šobrīd. Deviņpadsmitā gada otrajā pusē Babita ziepju, sodas u.c. bazisko sadzīves vielu fabrika kļuva par nacionāla mēroga panākumu un tikai tāpēc, ka viņš mēģināja “domāt ārpus rāmjiem”. Viņa ziepes sāka pārdot no krāsainiem ratiem turpat, ielas vidū, tos papildināja mūziķi, un leģendārie saukļi: "Ziepes visām nācijām” (Soap for all nations)" un “Tīrība ir civilizācijas skala” (Cleanliness is the scale of civilization).
Pats svarīgākais, ko ieviesa Babits, bija bezmaksas paraugu izdalīšana, kas pirms tam nebija notikusi. Šobrīd visveiksmīgākā šīs sistēmas praktizētāja ir amerikāņu kompānija “Kiehl's”. Statistika liecina, ka uzņēmums pērn izdāvāja 12 miljonus bezmaksas eksemplāru, kas sastādija 80 % no kopējā pārdošanas apjoma. “The Kiehl’s way of ‘selling’ is not to sell at all…”  secina ekonomists Lynn Upshaw (Kiehl's veids kā pārdot, ir nepārdot nemaz...). Vēl kāda interesanta forma, kas identiska ar pieminēto, bieži tika praktizēta deviņdesmitajos gados – starp žurnāla lapām atradās kāda bezmaksas šampūna vai matu balzāma, krēma, ziedes, smaržu utt. paciņa, kas atspoguļoja šobrīd aktuālāko kādas firmas produkcijā.
Iespējams, baudāmākais veids, kā redzēt kādu reklamējam kaut ko, ir ironijas, humora un kreativitātes iesaistīšana. Bieži vien pats produkts televīzijas rullīšos ieņem gandrīz nekādu lomu, akcentu liekot uz neaizmirstamības un neatkārtojamības efektu, ko radījis radošs mākslinieks. Pilnīgi noteikti, viena no šā brīža populārākajām reklāmām ir vīriešu higiēnas kosmētikas līnijas “AXE” kospiratīvās, diskriminējošās, nereti pat antifeministiskās reklāmas, kas gan ir paredzami, jo firma pieder brīvdomātājiem nīderlandiešiem.

Tomēr tās mērķis, tāpat kā citām “humoreskām” ir tikt pēc iespējas tālāk no reklamējamā izstrādājuma, lai ieslēgtos jau pieminētais apgalvojums: lietojot šo produktu vairs nemainies tu, bet tevis dēļ mainās viss cits. Piekodinot, ka pasaules valdnieks vēl aizvien ir pircējs, un dzīve rullē, ja vien esi kopā ar mums!

Tomēr visspēcīgākā netradicionālā reklāma ir Latvijā pazīstamās kompānijas “Avon” praktizētā “door-to-door” tehnika – izstrādājumus tev piedāvā kāds tavs paziņa, kurš reizē pats ir lietotājs un, pie reizes saņemot aktuālākos kopšanas līdzekļus, nopelna. “Avon” šobrīd varētu būt viena no veiksmīgākajām šāda veida pārdošanas prakses īstenotājām pasaulē, gadā pārdodot ap 10 miljardus dolāru vērtu produkciju. Lai gan paši “Avon” kopšanas līdzekļi neko daudz no iepriekšminētajiem, masveidā ražotajiem produktiem neatšķiras, tie iegūst lielāku popularitāti, balstoties uz draudzības un personiskuma tīklu saitēm.


Nobeigums

Domas dalās – vai kosmētika cilvēkam maz ir vajadzīga, vai arī tā šobrīd ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Šis ir strīds, kas, šķiet, nekad netaps atrisināts. Tāpēc, kamēr vien būs vēlme kļūt jaunākam, mākslīgi skaistākam vai apslēpt kādas ķermeņa un ādas deformācijas bez operācijas palīdzības, nepieciešama izrādīsies arī kosmētika un tās reklāma.
Šobrīd kosmētikas izstrādājumi aizņem milzīgu daļu no televīzijā translētajiem reklāmu pārtraukumiem un no pārējiem rullīšiem būtiski neatšķiras. To galvenais mērķis, protams, ir likt patērētājam noticēt preces vērtībai un viennozīmīgi ķerties klāt pie tās. Kāda kompānija to mēģina ar ārkārtīgi izsmalcinātu kompozīciju, cita ar dārgiem efektiem un pazīstamām sejām. Turpretī vēl kāda arvien vairāk mēģina tiekties pēc šobrīd populārā humoristiskā žanra vai par mediju reklāmu neuztraukties vispār, cenšoties strādāt ar dzīvu cilvēku un “iefiltrēties” tavā mājā caur paziņu tīklu. Kas pārdod vairāk, to lai stāsta statistika, galvenais, vienmēr būt brīvam no liekiem solījumiem un, ja iegādāties, tad tikai to, kas tiešām ir nepieciešams un neiet pretrunā ar mūsu personīgajiem dzīves principiem.


(Raksts ir pētījums mācību nolūkos, tāpēc katrs vārds nav kā akmenī iecirsts un nepretendē uz zinātnisku formātu)

107 komentāri:

  1. sveiki
    Palīdzēt nabadzīgajiem nepieciešama
    Vairāk rūpes svinēt
    Man ir kapitāls, kas piedāvā aizdevumu, lai ikvienam, kas spēj atmaksāt par saskaņoto termiņu.
    Es piedāvāju aizdevumu visiem nopietniem un godīgi cilvēki, kas spēj atmaksāt mani.
    Es piešķirt aizdevumu no 1000 eiro līdz 2.000.000 eiro līdz 03%, vairāk nekā 20 gadiem, atkarībā no pieprasīto summu.
    Tu, kas nav naudas, lai svinētu, lūdzu, sazinieties ar mani, cik drīz vien iespējams, un jums būs savu aizdevumu 24 stundu laikā pēc tam, kad izpildītas formalitātes.
    sazinieties ar mani caur manu e-pasta adresi: esperanzadubois@list.ru~~dobj vairāk par manu noteikumiem

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS NO "NOVELTY FINANCE INC"

      Sveiki!!! Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Ja jā, es iesaku jums pieteikties aizdevumam, izmantojot Novelty Finance Inc.

      Mani sauc Davina Klēra, es esmu Novelty Finance finanšu direktore, un jūs varat pieteikties aizdevumam manā uzņēmumā un saņemt aizdevumu savā kontā 24 līdz 48 stundu laikā. Esmu pamanījis, ka daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt aizdevumu vietējās bankās vai citās finanšu iestādēs augsto procentu likmju, nepietiekama nodrošinājuma, parāda un ienākumu attiecības, zema kredītreitinga vai citu iemeslu dēļ.

      Uzņēmumā NOVELTY FINANCE mēs piedāvājam finansēšanas risinājumus. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi). Mēs piedāvājam elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

      Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtiet e-pastu uz [noveltyfinances@gmail.com] vai zvaniet / WhatsApp, izmantojot: +447915601531]

      Mēs cenšamies, lai aizņemšanās būtu vienkārša, ērta un izdevīga.

      Mūsu pakalpojums ir ļoti ātrs, uzticams un uzticams, un jūs varat aizņemties līdz 5 miljoniem eiro ar subsidētu procentu likmi 3% gadā. Mēs esam īstais uzņēmums, ar kuru sazināties, ja jums ir steidzami nepieciešams aizdevums.

      Vairs nav gaidīšanas laika vai saspringtu banku apmeklējumu, mūsu pakalpojums ir pieejams 24/7. Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā sev ērtā vietā, izmantojot tālruni vai portatīvo datoru, viss, kas jums jādara, ir nosūtīt mums savu aizdevuma pieprasījumu pa:
      E-pasts: (noveltyfinances@gmail.com)
      WhatsApp/ Telegram: +447915601531
      Tālrunis: +447915601531

      Mēs vienmēr esam priecīgi sniegt finansiālu atbalstu.

      Dzēst
  2. Mans vārds ir Carter Collins kungs, es esmu privāta aizdevēja, kas dod ārā
    aizdevums privātajiem un korporatīvajiem privātpersonām. Vai jums ir pagriezts uz leju
    ar tik daudzām bankām? Vai jums ir nepieciešams finansējums, lai izveidotu savu biznesu? do
    jums ir nepieciešams finansēt, lai paplašinātu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams
    personas aizdevumu ?. sazinieties ar mums tagad :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

    Aizņēmēji DATA FORMA

    1) Jūsu vārds:
    2) SEX:
    3) Tava valsts:
    4) jūsu nodarbošanās:
    5) JŪSU Ģimenes stāvoklis:
    6) Tālruņa numurs:
    7) Ikmēneša ienākumi:
    8) adrese:
    9) MĒRĶIS:
    10) AIZDEVUMA PIEPRASĪJUMS:
    11) AIZDEVUMA ILGUMS:
    E-pasts; cartercreditunionoffer.link@gmail.com

    Ja Jums ir interese sazinieties ar mums ASAP
    Ar laba vēlējumiem
    Carter Collins mr

    AtbildētDzēst


  3. UniCredite Finance uzņēmumi

    777 # Romas dzelzceļa stacijā Road, italy
    Tel: +393512646127
    Laba diena visiem izlasot mūsu post online es saņemšanu no
    e-pasts. Paldies, lai atbildētu uz manu reklāmu. Vispirms ļaujiet man iepazīstināt sevi
    uz jums esmu Mr.Mr.Kenneth E Credit Company. Attiecībā uz e-pastu, mēs esam gatavi
    piedāvāt aizdevumus sabiedrības locekļiem par 2% gadā, bez jebkādām pārbaudēm
    un kredītu melnajā sarakstā. Mēs piešķirt kredītu, kas ir robežās £ 5,000.00 līdz
    £ 40,000,000.00 no Apvienotās Karalistes. Mēs piedāvājam bezmaksas aizdevumus, jo es
    bijās Dieva, un aizdevējs nevar pieņemt chances.only interesēt personai būtu
    contanct mums uz mūsu privety e-pastu: (edwardkennethcredit@gmail.com)
    Mēs dodam aizdevumus privātpersonām, uzņēmumiem un sadarboties neatkarīgi
    no viņu ģimenes stāvokļa, dzimuma, reliģijas, un vieta, bet ir jābūt juridiskai
    nozīmē atmaksāt aizdevumu noteiktajā laikā, un stingri, lai būtu
    cienīgs uzticības ..
    Paldies par sapratni..
    Sveicieni No Mr.Kenneth E

    AtbildētDzēst
  4. Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai arī jums ir nepieciešams kredīts, lai refinansēt, Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nomaksātu parādus? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai iegādātos automašīnu vai māju? Ja jā jāuztraucas ne vairāk, mēs piedāvājam visu aizdevuma veidu par pieņemamu procentu likmi bez kredīta pārbaude !!! sazinieties ar mums šodien pa e-pastu. (Co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)

    Mēs piedāvājam Aizdevumi universālie. Piesakies šodien un saņemt finansē 3 darba dienu laikā.
    - Minimālā aizdevuma summa: € 2,000.00
    - Maksimālā aizdevuma summa: € 100,000,000.00
    - Procentu likme: 3% gadā
    Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums pa e-pastu (co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)

    AtbildētDzēst
  5. Vai esat mēģinājuši iegūt aizdevumu no bankas bez panākumiem? Steidzami nepieciešama nauda, lai saņemtu no parādiem? Nepieciešama nauda paplašināšanu vai izveidošanu savu biznesu? Saņemt aizdevumu no vienas no Lielbritānijas vadošajiem aizdevumu uzņēmumiem. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties pa e-pastu: larryfox2016@hotmail.com

    AtbildētDzēst
  6. Mēs Certified Finanšu iestāde apstiprinot līdzekļus visiem projekta veidu. Mūsu kredīta / finanšu piedāvājums ir dota ar zemu procentu likmi 3%, un tas ir atmaksas termiņš ir ļoti draudzīgs un klientu ērts.
    Mēs šobrīd finansējums esošo uzņēmumu ar esošo vadības komandu, ar lielu darbu līguma izpildi, komerciālo nekustamo īpašumu iegāde, Business Expansion utt Mēs esam atvērti kam labas biznesa attiecības ar jums, kā mūsu finanšu sistēma ir ļoti elastīga un klientu ērts.
    Ja jūs domājat, ka jums ir ciets fona un ideju padarīt labu peļņu jebkurā pasākumā, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iespējamu uzņēmējdarbības sadarbībai Aizdevuma summa
    pieejamie svārstās no jebkādu summu pēc Jūsu izvēles Lai iegūtu vairāk informācijas
    sazinieties ar mums pa e-pastu: westerntrustcompany@gmail.com.

    AtbildētDzēst

  7. Vai Jums ir nepieciešams steidzami finanšu kredīta aizdevumu?
    * Loti ATR un tūlītēja pārsūtīšana uz Savu bankas kontu
    * Atmaksa Sakas astoņus mēnešus Pec tam, Kad JUS saņemsiet naudu
    bankas konts
    * Zemu procentu LIKMI 2%
    * Ilgtermiņa atmaksa (1-30 gadi) Garums
    * Elastīga kredīta noteikumi maksājums ikmēneša un
    *. Cik ilgi tas veic, lai finansētu? PEC iesniegšanas kredīta pieteikumu
    Jus varat sagaidīt provizorisko atbildi Mazak Tehrān 24 stundas
    finansējums 72-96 stundu Laika Pec nepieciešamo informāciju Sanem
    tidak Tevis.

    Sazinieties ar likumīgu un licencēto uzņēmumu, pilnvarotais
    sniegt finansiālu palīdzību visiem
    Lai iegūtu vairāk informācijas un kredīta pieteikuma forma

    e-masa lampau: cashfirmarena@gmail.com


    Ar laba vēlējumiem
    Sir Joel Williams
    FIRM TUNAI aizdevumu uzņēmumam
    Ketua Pegawai Eksekutif
    Tel: +60182913326
    E-masa lampau: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    AtbildētDzēst
  8. Laba diena jums visiem pievienojās man, lai pateiktu lielu pateicību John Williams kungam par manas un manas ģimenes glābšanu, šodien esmu saņēmis aizdevumu no sava uzņēmuma, un es varēju samaksāt par manu slimā bērna ārstēšanu, un es priecājos par to teikt, jo mans prieks ir atjaunots atpakaļ ikvienam, kuram nepieciešams aizdevums, steidzami jāsazinās ar viņu pa e-pastu: johnwilliamstrustfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  9. Steidzams aizdevums bez problēmām. Šī ir kristiešu organizācija, kas izveidota, lai palīdzētu. Sveicināti, mēs esam kristiešu organizācija, kas izveidota, lai palīdzētu cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, piemēram, finansiāla palīdzība. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai finanšu traucējumi, un jums ir nepieciešama nauda, lai sāktu savu biznesu, vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu parādu vai samaksātu no jūsu konta laba darījuma sākumā, vai arī jūs cenšaties saņemiet aizdevumus no vietējām bankām, sazinieties ar mums šodien, e-pasts bishopleoloanfunds01@gmail.com par Bībeli saka: "Lūkas 11:10 ikviens, kurš lūdz saņemt, tas, kurš meklēs atrod, un tam, kas klauvē, durvis atveras. garām šo iespēju, jo Jēzus ir tāds pats kā vakar šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, to nopietni, un Dievs baidās no cilvēkiem. Apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni bishopleoloanfunds01.wordpress.com. Nepieciešama steidzama nauda? Mēs varam palīdzēt!

    AtbildētDzēst
  10. ĀRĒJĀ GALVENO LĪGUMA PIEDĀVĀJUMS PIETEIKTIES TŪLĪT.

    Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums vai cita finansiāla palīdzība?
    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ar trīs procentu (3%) procentiem. e-pastu mums tagad, izmantojot: harry50loanfirm@gmail.com ar šādu informāciju

    pilnais vārds:
    dzimšanas datums::
    valsts:
    nodarbošanās:
    aizdevuma summa:
    aizdevuma ilgums:
    aizdevuma mērķis:
    ikmēneša ienākumi: lūdzu, rakstiet atpakaļ, ja vēlaties saņemt plašāku informāciju, izmantojot mūsu kontaktinformāciju zemāk

    EMAIL: harry50loanfirm@gmail.com

    Sveicieni,
    HARRY MORGAN

    AtbildētDzēst
  11. VĒL VĒRTU APLIECINĀT kundzi Julie Jones kundzei par patiesu palīdzību man ar aizdevumu 364 250 $, kad man bija aplaupīti 970 AR ŠO PĒDĒJO DIENU INTERNETA FAKE aizdevumu aizdevējiem, dzīve bija tik pilna ar izaicinājumiem, ciktāl es domāju, ka es nekad nevarētu saņemt aizdevumu no jebkura aizdevēja aizdevējs līdz vienam rītam es redzēju liecību par sievieti, kas viņas aizdevumā ir nopelnījusi no jasmīna jaunieša 6 840 dolāriem, un tāpēc, ka esmu pieteikusi aizdevumu, un šodien esmu tik priecīgs, ka esmu labākā dzīvē ar saviem bērniem, māsas Džūlija Jones patiešām ir tāda veida, kā es varētu saņemt aizdevumu ar zemu stresu no šī aizdevuma uzņēmuma, un, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, samaksātu rēķinu vai konsolidētu savus parādus vai personīgai lietošanai. pieteikties aizdevumam no (juliejonesloancompany@yahoo.com) vai ar whatsApp starpniecību (+234 8086 043 817)

    AtbildētDzēst
  12. GLOBAL FINANCE INVESTMENT.

    I am Mr. Larry Moura, the executive for a recognized legitimate
    lending company known as GLOBAL FINANCE INVESTMENT . Do you have a bad
    credit or do you need money to pay your bills? We give all types of
    loans to individual or company as low as 2% interest rate.

    LOAN APPLICATION

    Name of applicant:________
    Age: _________
    Sex:__________
    COUNTRY: _________
    Marital status _________
    Occupation _________
    Location:____________
    Amount Needed __________
    Duration: ___________
    Phone: ___________


    Contact Email: l.globalfinanceinvestment@gmail.com
    God bless you all
    Mr.Larry Maura

    AtbildētDzēst
  13. Sveiki, vai jums šodien ir steidzami nepieciešams aizdevums, rakstiet mums pa e-pastu: jerrybestloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  14. Vai meklējat privātu aizdevēju? Vai jums steidzami nepieciešams aizdevums? Vai jums ir slikta kredīta? Es varu jums palīdzēt nodrošināt aizdevumu ar procentu likmi līdz pat 2%. 100% finansējums ar minimālu dokumentāciju.
    Lūdzu, atgriezieties pie mums pa e-pastu: {lendersuccess@gmail.com}, ja jūs interesē aizdevums, lai mēs varētu sniegt jums plašāku informāciju par mūsu aizdevuma noteikumiem un nosacījumiem.
    Paldies

    AtbildētDzēst
  15. Sveiki, vai jums ir nepieciešams īstermiņa, ilgtermiņa vai īstermiņa aizdevums ar relatīvi zemu procentu likmi, kas ir mazāka par 3%? Vai šajā gadā ir ietekmējusi tautsaimniecības grūtības? Es esmu kundze Elizabete, esmu kreditēšanas uzņēmuma īpašnieks, un es piedāvāju drošus un drošus aizdevumus.

    * Vai jūs meklējat līdzekļus, lai nomaksātu kredītus un parādus?
    * Vai jūs meklējat finansējumu, lai izveidotu savu biznesu?
    * Vai jums ir nepieciešams privāts vai biznesa aizdevums dažādiem mērķiem?
    * Vai jūs meklējat aizdevumus, lai veiktu lielus projektus?

    Ja jūsu atbilde ir "jā", es var jums palīdzēt.

    * Es varu piedāvāt jums līdz EUR 50 000 000.
    * Izvēlieties no 1 līdz 30 gadiem, lai atmaksātu.
    * Izvēlieties starp ikmēneša un gada atmaksas plānu.
    * Elastīgi kredīta noteikumi.
    Lūdzu, ja jūs interesē, pārbaudiet ar mani, izmantojot šo e-pasta adresi: (mrs.elizabethloanfirm@gmail.com)

    jums ir 100% garantija, ka jūs saņemsiet aizdevumu šīs aizdevuma darījuma beigās.

    Sveicieni
    Kundze Elizabete

    AtbildētDzēst
  16. Cienījamie kreditoru meklētāji

    Vai jums ir kādas finansiālas grūtības? Vai vēlaties sākt savu biznesu? Šī aizdevuma sabiedrība ir izveidota visā pasaulē ar cilvēktiesību organizācijām, kuras vienīgais mērķis ir palīdzēt nabadzīgajiem un cilvēkiem, kam ir finansiālas grūtības dzīvē. Ja vēlaties pieteikties aizdevumam, atgriezieties pie mums ar informāciju zem e-pasta adreses: elenanino0007@gmail.com

    Vārds:
    Obligātā kredīta summa:
    Aizdevuma ilgums:
    Mobilā telefona numurs:

    Paldies un Dievs svētī
    APLIECINĀJUMS
    Elena

    AtbildētDzēst
  17. Pieteikties aizdevumam

    Es esmu Clinton Brown, Private Piedāvā Money aizdevējs par kredīta veids likumīgas visā pasaulē Ar tajā pašā dienā, apstiprināšanas, es veida piedāvājums aizdevumu pie 3% vienotu procentu likmi. Mans Viegli un ātri aizdevumu programma Aizdevumu un mana 100% garantēta, Lūdzu nokļūt atpakaļ uz mani, ja jūs interesē.

    Paldies.

    E-pasts: capitalfundings3@gmail.com

    Numurs: +1 951-356-1777

    Ar laba vēlējumiem.
    Kungs Clinton Brown

    AtbildētDzēst
  18. Pieteikties aizdevumam

    Es esmu Clinton Brown, Private Piedāvā Money aizdevējs par kredīta veids likumīgas visā pasaulē Ar tajā pašā dienā, apstiprināšanas, es veida piedāvājums aizdevumu pie 3% vienotu procentu likmi. Mans Viegli un ātri aizdevumu programma Aizdevumu un mana 100% garantēta, Lūdzu nokļūt atpakaļ uz mani, ja jūs interesē.

    Paldies.

    E-pasts: capitalfundings3@gmail.com

    Numurs: +1 951-356-1777

    Ar laba vēlējumiem.
    Kungs Clinton Brown

    AtbildētDzēst
  19. Pieteikties aizdevumam

    Es esmu Clinton Brown, Private Piedāvā Money aizdevējs par kredīta veids likumīgas visā pasaulē Ar tajā pašā dienā, apstiprināšanas, es veida piedāvājums aizdevumu pie 3% vienotu procentu likmi. Mans Viegli un ātri aizdevumu programma Aizdevumu un mana 100% garantēta, Lūdzu nokļūt atpakaļ uz mani, ja jūs interesē.

    Paldies.

    E-pasts: capitalfundings3@gmail.com

    Numurs: +1 951-356-1777

    Ar laba vēlējumiem.
    Kungs Clinton Brown

    AtbildētDzēst
  20. PIEPRASIET AIZDEVUMU

    Es esmu Clinton Brown, privātā naudas aizdevējs, kas piedāvā visu veidu aizdevumus visā pasaulē ar tādu pašu dienu apstiprinājumu, es piedāvāju visu veidu aizdevumus ar 3% vienotu procentu likmi. Mana aizdevuma programma ir vienkārša un ātra, un mans kredīts ir 100% garantēts, lūdzu, atgriezieties pie manis, ja jūs interesē.

    Paldies

    E-pasts: capitalfundings3@gmail.com

    Numurs: +1 951-356-1777

    Ar cieņu.
    Mr Clinton Brown

    AtbildētDzēst
  21. PIEPRASIET AIZDEVUMU

    Es esmu Clinton Brown, privātā naudas aizdevējs, kas piedāvā visu veidu aizdevumus visā pasaulē ar tādu pašu dienu apstiprinājumu, es piedāvāju visu veidu aizdevumus ar 3% vienotu procentu likmi. Mana aizdevuma programma ir vienkārša un ātra, un mans kredīts ir 100% garantēts, lūdzu, atgriezieties pie manis, ja jūs interesē.

    Paldies

    E-pasts: capitalfundings3@gmail.com

    Numurs: +1 951-356-1777

    Ar cieņu.
    Mr Clinton Brown

    AtbildētDzēst
  22. PIEPRASIET AIZDEVUMU

    Es esmu Clinton Brown, privātā naudas aizdevējs, kas piedāvā visu veidu aizdevumus visā pasaulē ar tādu pašu dienu apstiprinājumu, es piedāvāju visu veidu aizdevumus ar 3% vienotu procentu likmi. Mana aizdevuma programma ir vienkārša un ātra, un mans kredīts ir 100% garantēts, lūdzu, atgriezieties pie manis, ja jūs interesē.

    Paldies

    E-pasts: capitalfundings3@gmail.com

    Numurs: +1 951-356-1777

    Ar cieņu.
    Mr Clinton Brown

    AtbildētDzēst
  23. Dear Sir / Madam,
    Vai jums ir nepieciešams finansējums?
    Vai jums ir nepieciešams aizdevums?
    whatsapp mums: +1 309-240-6182
    SMS mums tagad :: +1 (406) 224-4793
    Mēs izsniedzam aizdevumu jebkurai fiziskai personai un uzņēmumam ar 2% procentu likmi gadā. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar e-pasta adresi: financialgroupinc1960@outlook.com

    Mēs piedāvājam ātru finansējumu ar 2% procentu.
    E-pasts: financialgroupinc1960@outlook.com

    Michelle Gillis kungs

    AtbildētDzēst
  24. LABAS ZIŅAS !
    Vai jūs meklējat parāda konsolidācijas aizdevumus, nenodrošinātos aizdevumus, uzņēmējdarbības aizdevumus, automašīnu aizdevumus, studentu aizdevumus, personīgos aizdevumus utt.? Es esmu privāts aizdevējs, es izsniedz aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām ar procentu likmi 4%. Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (pedroazevedo532@gmail.com) vai whatsapp: (+ 393510182903), lai iegūtu sīkāku informāciju.

    AtbildētDzēst
  25. Sveiki, vai jums šodien ir nepieciešama steidzama kredīta piešķiršana? ja jā E-pasts johnwilliamstrustfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  26. Es dzīvoju ASV Florida un šodien esmu laimīga sieviete? Es teicu savam pašam, ka jebkurš aizdevuma aizdevējs, kas varētu mainīt manu un savas ģimenes dzīvi, es vērsīšu jebkurai personai, kas meklē viņiem aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums, un jūs esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsiet aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar viņiem, un lūdzu, pasakiet hem, ka Sharon Coolidge Lynn kundze jums to nosūtīja. acceptanceloancompany11@gmail.com

    AtbildētDzēst
  27. Get A Quick Loan With Low Interest. 

    At Charlie Hughes&Co Loan Company, you get short and long term loan at a low interest rate. We offer different kinds of loan to individuals, businesses or Corporate Enterprises at varied interest rate.
    To put in a request, more information regarding rates and to understand our terms and conditions clearly. Contact us by email: 
    loanmehughesco.org@gmail.com

    AtbildētDzēst
  28. Labdien, vai jūs steidzami meklējat aizdevumu? E-pasts: (mark.s94@aol.com)

    AtbildētDzēst
  29. KĀ SAŅEMU PALĪDZĪBU AIZDEVUMAM @ 2% PROCENTU LIKMES

    Es nebiju pārliecināts, ka iegūstu likumīgu aizdevuma aizdevēju tiešsaistē. Bet, kad es vairs nespēju saskarties ar savu parādu, mans dēls bija uz slimnīcas gultas operācijas, kas prasa milzīgu naudu, un man arī vajadzēja nedaudz naudas, lai refinansētu un iegūtu labas mājas, tad man ir lai meklētu draugu palīdzību un kad vairs nebija nekādu cerību, es nolemju doties meklēt aizdevumu tiešsaistē un atrodu MARK WILLIAMS FUNDS (markwilliamstrustfirm@gmail.com) ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemēroju ar manu informāciju, kā norādīts. Septiņu dienu laikā pēc mana pieteikuma iesniegšanas viņš vadīja manu aizdevuma summu bez slēptiem maksājumiem un es varēju parūpēties par sava dēla medicīniskajiem rēķiniem, atjaunot īres rēķinu un samaksāt parādu. Ieteikšu katram aizdevuma meklētājam sazināties ar MARK WILLIAMS FONDS, izmantojot markwilliamstrustfirm@gmail.com, lai veiktu vieglu un drošu darījumu

    AtbildētDzēst
  30. Sveiki, vai jūs steidzami meklējat aizdevumu ārstēšanai vai arī jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu parādu? e-pasts markwilliamstrustfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  31. Es esmu privāts aizdevējs un ieguldītājs. Vai jums ir nepieciešams likumīgs, godīgs, cienījams un ātrs finansējums? Es varu jums palīdzēt ar 100% garantiju aizdevumu, es piedāvāju uzņēmējdarbību, nekustamā īpašuma finansēšanu un individuālus aizdevumus, kā arī finansēju visa veida projektus. Piesakieties šodien pa e-pastu: ruthhuntfinancialservice@gmail.com, lai iegūtu papildinformāciju.

    AtbildētDzēst
  32. Sveiki visiem. Es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau ir saņēmuši aizdevumu no Sabīnes aizdevumiem, un pēc tam es nolēmu pieteikties saskaņā ar viņu ieteikumiem, un tikai pirms dažām stundām es savā personīgajā bankas kontā apstiprināju kopējo summu EUR 50 000, kuru es pieprasīju. Šī ir patiešām lieliska ziņa, un es iesaku visiem, kam nepieciešams reāls aizdevums, pieteikties pa e-pastu: Sabinhelps@gmail.com

    AtbildētDzēst
  33. Sveiki, mans vārds ir Regīna Trevora, un es esmu kļuvusi par krāpšanas upuri viltus kreditētāju rokās, es pazaudēju līdz EUR 1000, un tāpēc es iekļuvu parādos. Mans bizness sabruka, un man nebija ko iet. līdz es satiku Džonsonu HEINZE, kurš man piešķīra aizdevumu ar zemām procentu likmēm, un es nekavējoties atdevu visu zaudēto naudu. Jūs tāpat varat saņemt labu un drošu aizdevumu. Viss, kas jums jādara, ir sazināties ar šo sievieti pa e-pastu freeloanservice069@gmail.com. Esmu pārliecināts, ka jūs atradīsit palīdzību kā es. Jūs varat arī sazināties ar viņiem pa e-pastu

    E-pasts; freeloanservice069@gmail.com


    Paldies,

    AtbildētDzēst
  34. Kredīti ir paredzēti jebkura biznesa sektora privātajam sektoram.
    Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar mums mūsu vietnē
    Web: https: www.eurofinkointer.com vai mūsējais
    e-pasta adrese: contacteurofinkointer@gmail.com

    AtbildētDzēst
  35. Mēs PAY DAY aizdevumos izsniedzam aizdevumu ar ļoti zemu un izdevīgu procentu likmi. Mēs piedāvājam jebkāda veida finansiālu palīdzību, visiem mūsu klientiem visā pasaulē, mēs esam 100% garantēta aizdevumu kompānija, kas saviem klientiem var sniegt to, ko mēs apsolām. Ņemot vērā mūsu rīcībā esošo pieredzi, mēs varam nodrošināt, ka jūs saņemat vislabāko no mūsu pakalpojumiem. kas palīdz uzlabot dzīves līmeni. mēs piedāvājam šādus aizdevumus * Hipotēku aizdevums * Auto aizdevums * Konsolidācijas aizdevums * Privātais aizdevums * Studentu aizdevums * Nav nodrošinājuma. Lai iegūtu visefektīvāko pakalpojumu, zvaniet mums vai rakstiet mums pa e-pastu: paydayloanscc@gmail.com

    Sazinieties ar mums jau šodien.
    E-pasts: paydayloanscc@gmail.com
    WhatsApp: +447588859505

    AtbildētDzēst
  36. Laba diena, kungs / kundze!

    Mēs piedāvājam aizdevumus privātām un komerciālām struktūrām ar ļoti zemu gada procentu likmi - 3%, ar atmaksu no viena gada līdz 25 gadiem. Mēs izsniedzam aizdevumus diapazonā no 5000 līdz 500 000 000. Tas ir paredzēts, lai izskaustu pieaugošo sliktā kredīta vēsturi, kā arī lai nodrošinātu stabilu peļņu gan mūsu uzņēmumam, gan klientiem.

    Vai jūs naktīs zaudējat miegu, uztraucoties par to, kā iegūt aizdevumu? Kontaktpersona: Pāvila aizdevuma aģentūra tagad pa e-pastu: paulhelpfund@yahoo.com vai WhatsApp: +91 733 787 3110

    Mēs piedāvājam aizdevumu ar zemu procentu likmi 3%, un mēs piedāvājam.

    * Personīgie aizdevumi
    * Parādu konsolidācijas aizdevumi
    * Riska kapitāls
    * Biznesa aizdevumi
    * Aizdevumi izglītībai
    * Mājokļa aizdevumi
    * Aizdevumi jebkura iemesla dēļ

    Lai iegūtu vairāk steidzamas informācijas, nekavējoties sazinieties ar mums. paulhelpfund@yahoo.com vai WhatsApp: +91 733 787 3110
    Sveicieni
    Paul Moritz kungs

    AtbildētDzēst
  37. Sveiki, visi, es zinu, ka mūsdienās ir ļoti grūti iegūt labu aizdevēju, bet es vēlos jums pateikt, ka joprojām ir uzticams aizdevējs, tas ir, Džeimsa Maikla kungs. Man bija tik maz naudas, ka vajadzēja naudu biznesa sākšanai, un es reiz tiku izkrāpts, bet draugs ieteica man aizdevēju. Sākumā es biju ziņkārīgs un nobijies. Pēc daudzām domām es nolēmu izmēģināt šo privāto aizdevēju, un viņu procedūras bija diezgan vienkāršas, un es saņēmu aizdevumu. Es cenšos pateikties šim lieliskajam aizdevējam ar manas liecības palīdzību, jums visiem vajadzētu izmēģināt šo labo aizdevēju un ar viņiem var sazināties pa e-pastu: (jamesmichaelloanservices@yahoo.com)

    AtbildētDzēst
  38. Sveiki visiem, šī ir liecība par to, kā es saņēmu savu aizdevumu, mani ir izkrāpis tik daudz uzņēmumu, kuri ir apgalvojuši, ka ir īsti aizdevēji, taču visas manas pūles bija veltīgas, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, uz kuriem pretendē būt tādiem, kādi viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, bez bailēm sazināties ar viņiem pa e-pastu: mobilfunding1999@gmail.com

    AtbildētDzēst
  39. Hello,
    We are a professional Cyber Tech credit team with a large ring around
    the globe infected with more than 3 million debit malware and
    skimmers, we get a blank ATM card and load them with a lot of money
    quickly and safely, with which one can withdraw Cash either in euros or
    Swiss franc from ATMs and can be used by any POS system
    Note: Our cards are Illegal but trust me its 100% safe
    Contact: Kelvin Ericksson
    Email: lee.jerry5555@gmail.com
    WhatsApp +3197005033695
    web site: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
    Harkers

    AtbildētDzēst
  40. Mēs piedāvājam steidzamus aizdevumus no 15 000 līdz 72 000 ASV dolāriem JEBKĀDA JŪSU IZVĒLES SUMMA UN 2–4
    PAKALPOJUMU VEIKSMĪGU DARĪJUMU STUNDAS AR 2% PROCENTU LIKMJU UZŅĒMĒJDARBĪBĀ
    UN PRIVĀTS
    MĒRĶI TAGAD PIETEIKTIES AR E-PASTA ZIŅOJUMU, lai:
    philipmorganloanservice00@gmail.com

    PABEIGT UN ATGRIEZTIES

    Uzvārds:
    Aizdevuma summa:
    Ilgums:
    Žanrs:
    Valsts:
    Mērķis:
    Šūnas numurs:

    JŪSU ATBILDE IR TŪLĪT NEPIECIEŠAMA

    AtbildētDzēst
  41. Sveiki visi, mani ir izkrāpuši tik daudzi uzņēmumi, kuri ir apgalvojuši, ka ir reāli aizdevēji, bet visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka viņi nav tādi, kādi viņi ir. Kamēr mans draugs nav iepazīstinājis mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru sazinājos, un veiksmīgi ieguvu aizdevumu no viņiem tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties, sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    WhatsApp +447868753778

    AtbildētDzēst
  42. Vai jums ir nepieciešams likumīgs, godīgs, cienījams un steidzams aizdevums? Jūsu likumīgā aizdevuma meklēšana šodien beidzas, jo mēs esam šeit, lai apmierinātu jūsu finansiālās vajadzības. Ja bankas vai finanšu iestāde jums atteica aizdevumu jebkādu iemeslu dēļ, vairs neuztraucieties par jūsu finansiālajām problēmām, jo ​​mēs esam jūsu finanšu nelaimes risinājums. Mēs esam nodrošinājuši miljardiem (dažādās valūtās) biznesa aizdevumus vairāk nekā 32 000 uzņēmumu īpašniekiem. Mēs izmantojam mūsu pašu noteikto riska tehnoloģiju, lai sniegtu jums pareizo biznesa aizdevumu, lai jūs varētu augt jūsu bizness. mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu ar zemu procentu likmi un arī aizdevuma atmaksas ilgumu. Vai jums ir slikts kredīts? Vai jums ir nepieciešama nauda rēķinu apmaksai? vai arī jūs uzskatāt, ka ir nepieciešams sākt jaunu biznesu? Vai jums ir nepabeigts projekts sliktā finansējuma dēļ? Vai jums ir nepieciešama nauda, ​​lai ieguldītu kādā specialitātē, kas jums nāks par labu? ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY
    mērķis ir sniegt izcilus profesionālus finanšu p akalpojumus e-pasts: [islamicrefinancing@gmail.com]
    Whatsapp; +15716666386

    AtbildētDzēst
  43. Laba diena,

    Mēs piedāvājam aizdevumu klāstu no privātpersonām līdz uzņēmējdarbībai, mājokļa kredītus un parādu konsolidācijas aizdevumus SIA Direct Axis SA Pty par 2% fiksētu procentu likmi gadā Ja jūs interesē, sazinieties ar mums (dakany.endre@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  44. Labdien! Mans vārds ir Dr Camden Thompson no Teksasas Universitātes Mācību slimnīcas, es esmu orgānu ķirurģijas speciālists, un mēs nodarbojamies ar orgānu pirkšanu no cilvēkiem, kuri vēlas pārdot, un mēs atrodamies ASV, bet mūsu galva birojs atrodas ASV taksos. ja jūs interesē pārdot nieres vai pārdot kādu no savām daļām
    ķermeņa orgāns Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas. Sazinieties ar mums, izmantojot
    E -pasts: camdenthompson995@gmail.com
    Whatsapp numurs: +13252521944
    Cerot dzirdēt no jums.
    Sveicieni,
    Dr Camden Thompson
    C.E.O
    BENINA MĀCĪBAS SLIMNĪCAS UNIVERSITĀTE.

    AtbildētDzēst
  45. patiesi, es vēlos novērtēt LAPO mikrofinansējumu par to, ka viņš man piešķīra aizdevumu 19 000 eiro apmērā, lai rūpētos par savu slimo bērnu. ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, izvairieties no viltotu aizdevēju krāpšanās un piesakieties, izmantojot reālu aizdevumu kompānijas e -pastu lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  46. Sveiki.
    Tas bija neticami, ka es saņēmu aizdevumu 50 000 eiro apmērā. Esmu priecīgs, ka saņēmu aizdevumu no aizdevēja, kurš man palīdzēja ar aizdevumu. Es izmēģināju citu pakalpojumu, bet nekad nevarēju saņemt aizdevumu no šiem pakalpojumiem. Daži no viņiem lūgs man aizpildīt daudz dokumentu, un tas galu galā nebeidzas labi. Bet man ir prieks satikt Latvijas pilsoni Sandiju KUPLEŅA kungu. Man bija iespēja saņemt aizdevumu 50 000 eiro apmērā. Tagad manam biznesam klājas labi, un es vēlos visiem šodien pastāstīt, jo viņi ir ātri, 100% uzticami un uzticami ar 2% likmi. Tagad es atmaksāju aizdevumu, ko saņēmu no Guro Finance Home. Jūs varat sazināties ar viņiem un netērēt savu laiku. e-pasts: sduplens@gmail.com

    AtbildētDzēst
  47. Labdien, es tagad esmu tik laimīgs, jo šodien saņēmu savu aizdevumu 19 000 eiro apmērā no šī labā uzņēmuma LAPO pēc vairākām krāpniekiem no dažādiem krāpniekiem. Varat arī sazināties ar viņiem, ja jums ir nepieciešams ātrais kredīts, sazinieties ar viņiem tagad, izmantojot šo e-pastu: lapofunding960@gmail .com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  48. AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS NO "NOVELTY FINANCE INC"

    Sveiki!!! Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Ja jā, es iesaku jums pieteikties aizdevumam, izmantojot Novelty Finance Inc.

    Mani sauc Davina Klēra, es esmu Novelty Finance finanšu direktore, un jūs varat pieteikties aizdevumam manā uzņēmumā un saņemt aizdevumu savā kontā 24 līdz 48 stundu laikā. Esmu pamanījis, ka daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt aizdevumu vietējās bankās vai citās finanšu iestādēs augsto procentu likmju, nepietiekama nodrošinājuma, parāda un ienākumu attiecības, zema kredītreitinga vai citu iemeslu dēļ.

    Uzņēmumā NOVELTY FINANCE mēs piedāvājam finansēšanas risinājumus. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi). Mēs piedāvājam elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

    Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtiet e-pastu uz [noveltyfinances@gmail.com] vai zvaniet / WhatsApp, izmantojot: +447915601531]

    Mēs cenšamies, lai aizņemšanās būtu vienkārša, ērta un izdevīga.

    Mūsu pakalpojums ir ļoti ātrs, uzticams un uzticams, un jūs varat aizņemties līdz 5 miljoniem eiro ar subsidētu procentu likmi 3% gadā. Mēs esam īstais uzņēmums, ar kuru sazināties, ja jums ir steidzami nepieciešams aizdevums.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai saspringtu banku apmeklējumu, mūsu pakalpojums ir pieejams 24/7. Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā sev ērtā vietā, izmantojot tālruni vai portatīvo datoru, viss, kas jums jādara, ir nosūtīt mums savu aizdevuma pieprasījumu pa:
    E-pasts: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Tālrunis: +447915601531

    Mēs vienmēr esam priecīgi sniegt finansiālu atbalstu.

    AtbildētDzēst
  49. Ikviens nosaka, ka mani sauc Kojonka Moe un es esmu latvietis. Esmu dzirdējis cilvēkus liecinātus par šo uzņēmumu, ko sauc par peterson, un šis ir mans pirmais pieteikums aizdevumam internetā. Es baidījos saņemt kredītu internetā, jo es redzu krāpniecību. internetā, bet pēc tam, kad izlasīju tik daudz atsauksmju par šo uzņēmumu, es nolēmu pamēģināt un pieteikties aizdevumam no šī uzņēmuma, ko sauc par peterson aizdevumu kompāniju, man vajadzēja naudu, un man vajadzēja aizdevumu 120 000,00 eiro apmērā. Tāpēc es pieteicos un man teica, kas jādara. Man bija bail, bet es devu uzņēmumam iespēju man palīdzēt, un viņi man apliecināja, ka es saņemšu savu aizdevumu savā kontā mazāk nekā 8 stundu laikā. Es nekad neticēju, bet gaidīju mazāk nekā 8 stundu laikā, saņēmu zvanu no savas bankas, ka manā kontā ir ieskaitīta summa 120 000,00 eiro, un uzreiz man piezvanīja banka, es sazinājos ar uzņēmumu un darīju zināmu, ka esmu saņēmis aizdevumu un šodien esmu laimīga. Tātad, ja jūs saskaraties ar manu ziņu un izlasāt to un jums ir nepieciešams likumīgs aizdevums no šī uzņēmuma, un esiet drošs, ka jūs būsiet apmierināts ar šo uzņēmumu. Es uzskatu, ka šo uzņēmumu ir sūtījis Dievs, un es lūdzu, lai viņi arī turpmāk palīdzētu pēdējam. . Sazinieties ar šo uzņēmumu pa e-pastu peterson.peterhelps01@outlook.com

    AtbildētDzēst
  50. Sveiki visi!
    Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (christywalton355@gmail.com) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

    Vārds:
    Nepieciešamā summa:
    Ilgums:a
    valsts:
    Aizdevuma mērķis:
    Mēneša ienākumi:
    Telefona numurs:
    Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: christywalton355@gmail.com
    Ar cieņu jums visiem.

    AtbildētDzēst
  51. Es vēlos patiesi novērtēt Fair Finance Loan Firm, kas man palīdzēja ar aizdevumu pēc tik daudz stresa un vilšanās. Es priecājos ieteikt šo likumīgo un ļoti cienījamo uzticamo aizdevuma uzņēmumu ikvienam, kam ir nepieciešams aizdevums, lai sazinātos ar Fair Finance Loan Firm pa: e-pastu: (fairfinanceloanfirm110@gmail.com vai Whatsapp +1(504)603-3666)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai jums ir nepieciešama jebkāda veida finansiāla palīdzība? Personīgā nauda? Biznesa nauda? Hipotēkas nauda? Uzņēmuma nauda? Lauksaimniecības un projektu finansējums? Izsniedzam naudu ar 2% procentu likmi! Sazināties: (dakany.endre@gmail.com)

      Steidzami naudas piedāvājums.

      Dzēst
  52. Esmu tik laimīga un pateicīga Dievam par to, ko viņš ir paveicis manā dzīvē, es esmu Annija Džo kundze no ASV pēc četrus gadus ilgas aizdevuma meklēšanas tiešsaistē internetā Krāpniekiem ir izdevies atņemt no manis summu USD 13 000,00, neizsniedzot man aizdevumu. , es pazaudēju visu, kas man ir krāpniecības dēļ, un kopš tā laika man bija bail sazināties tiešsaistē saistībā ar aizdevumu. Kādu dienu, pārlūkojot, es redzēju komentāru, ko rakstījusi sieviete vārdā Anna kundze no Ukrainas, kura pateicās Unicredit filiālei Itālijā par aizdevuma aizdošanu, sakot, ka, ja ir kāds, kuram arī nepieciešams aizdevums, ir jāsazinās ar uzņēmumu un viņi aizdos. kādam aizņēmu, tāpēc es aizņēmu tur e-pastu un sazinājos ar viņiem, mums bija visas vienošanās par kredīta atmaksu, un es viņiem iesniedzu savu bankas kontu, un viņi teica, ka saņemšu aizdevumu pēc 72 stundām, un man par lielāko šoku, tieši 72 stundas, banka nosūtiet man brīdinājumu par apstiprinājumu, ka Unicredit filiāle Itālijā ir pārskaitījusi manu aizdevuma summu USD 87 000,00 USD apmērā uz manu kontu, esmu ļoti laimīgs un vēlos izmantot šo līdzekli, lai sniegtu padomu ikvienam, kam nepieciešams aizdevums vai jūs esat bijis krāpnieks Iepriekš neuztraucieties, vairs nesazinieties ar pareizo uzņēmumu, kas var aizdot aizdevumu. sazinieties ar šo uzņēmumu pa pastu vai whatsapp: +393512114999, tāpēc viņu pasta adrese ir: loancreditinstitutions00@gmail.com
    un, lūdzu, uzmanieties no interneta krāpniecības, vairums no šī aizdevēju e-pasta ziņojuma, ko redzat tiešsaistē, ir krāpniecība, tāpēc sazinieties ar Unicredit filiāli Itālijā, jo viņi var jums pateikties par aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  53. Sveiki, mani sauc Zepuel juki, es vēlos jums to visu pastāstīt, ka šis vīrietis vārdā Kolinss Džeimss ir likumīgs aizdevējs, viņš palīdz man ar 30 000 eiro, lai uzsāktu savu biznesu, es vairs nestrādāju cilvēku labā, neuzticos nevienam jo esmu arī apkrāpta, pirms Linda, mans draugs, mani novirzīja pie Viņa, es dalos ar viņa kontaktpersonu, ja kādam ir interese par aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar viņa pa e-pastu: collinsjamesfinance55@gmail.com, kā arī jūs varat sazināties ar viņu vietnē Whatsapp: +44 7495 701947

    AtbildētDzēst
  54. Sveicieni visiem, Mans vārds ir El-zhraa, un es esmu šeit, lai dalītos liecībā par to, kā es saņēmu savu otro aizdevumu no aizdevuma kredītiestādēm. Es saņēmu aizdevumu USD 70 000 USD pēc tam, kad pabeidzu vienkāršās darbības un norādīju prasību par summu, kuru vēlos aizņemties. Mans padoms tiem, kas meklē aizdevumus vai jebkāda veida finansējumu internetā, jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ir daudz viltus kredītu aizdevēju, kredītu kredītiestādes ir viens no labākajiem tiešsaistes kredītu aizdevējiem 100% aizdevumiem. Jūs varat sazināties ar viņiem pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com

    WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  55. Mani sauc Fatima. Es vēlos pateikties aizdevuma kredītiestādēm par man piešķirto aizdevumu 14 000 eiro apmērā. Ja jums ir nepieciešams ātrais aizdevums, lai izvairītos no viltus aizdevēju krāpšanas un piesakieties no īstas aizdevuma kompānijas. Es sev teicu, ka jebkurš aizdevuma aizdevējs, kas varētu mainīt manu un manas ģimenes dzīvi pēc tam, kad šie tiešsaistes kredīta aizdevēji tos ir izkrāpuši, es atsaukšos uz persona, kas aizdod Kredītiestādes, kas sniedza man un manai ģimenei laimi, lai gan sākumā man bija grūti uzticēties šim uzņēmumam, jo mana pieredze ar iepriekšējiem kredīta aizdevējiem, man bija nepieciešams aizdevums 14 000 eiro apmērā, lai sāktu savu dzīvi no sākuma. vientuļais vecāks ar 2 bērniem, viņš patiešām ir sieviete, kas baidās no Dieva, strādā ar cienījamu aizdevumu kompāniju. Ja jums ir nepieciešams aizdevums un esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsiet aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  56. Vai jums ir finansiālas problēmas? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai sāktu uzņēmējdarbību vai samaksātu rēķinus? Mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība. Piesakieties tūlīt pa e-pastu: peterhelps01@gmail.com Paldies, Dievs svētī jūs Pētera kungs

    AtbildētDzēst
  57. Sveiki, mani sauc Karolīna Glovskas kundze. Es dzīvoju Apvienotajā Karalistē pagājušajā nedēļā. Es meklēju steidzamu aizdevumu USD 100 000 apmērā, lai uzsāktu uzņēmējdarbību un samaksātu savus rēķinus, kuriem pieteicos uzņēmumā Rank Carlos Loan Company Dienvidāfrikā. Mani izkrāpa par 2000 USD, jo pagājušajā nedēļā es joprojām meklēju aizdevumu, taču kādu dienu redzēju, ka Darvins internetā publicēja, kā viņš iekasē maksu no aizdevuma, tāpēc es sekoju saitei zem e-pasta adreses (loancreditinstitutions00@gmail.com ) Tad es pieteicos aizdevumam $ 100 000, bet pirms pieteikšanās baidījos, ka netikšu atkal izkrāpts, tāpēc visu savu darbu nodevu Dievam un aizdevu kredītiestādēm, tāpēc to pieprasīju. Es nekavējoties pieprasīju, lai 72 stundu laikā saņemtu aizdevumu savā bankas kontā šeit, Lielbritānijā, tāpēc vēlos to izmantot. Neliela iespēja pateikt visiem šeit Apvienotajā Karalistē, lai nepiesakās nevienam aizdevumam, kas nav apdrošināts un ka es zinu, ka ir daudzi aizdevēji, kuri patiesībā nav, bet šajā gadījumā par kredītiestādēm es uzticos viņam, jo ​​esmu apmierināts ar to, ka viņš ir tiešām un viņa aizdevums ir apdrošināts, tāpēc es viņai šodien nosūtu zem viņas kontaktadreses. sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 un arī Karolīna Glovskas kundze ir šeit, lai dzirdētu mūsu pašu liecību tāpat kā es, jo es nevaru paturēt šo lielisko stāstu no sirds, tāpēc es dalos ar katru. viena no labajām lietām, ko aizdevuma kredītiestādes ir palīdzējušas man un manai ģimenei, tāpēc uzturiet kontaktus, lai satiktos ar aizdevumu kredītiestādēm un izpirktu savu aizdevumu bez jebkādas ielas un vilšanās, gaidot jūsu lielisko liecību, un šodien mana dzīve ir mainījusi vēsturi uz Godību un Dievu. svētī jūs un jūsu ģimeni, sekojot mūsu valsts labumam Apvienotajā Karalistē un Dievs svētī aizdevumu kredītiestādes. sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  58. Mani sauc Ketrīna Adamsa kundze. Es dzīvoju ASV, es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai brīdinātu visus aizdevuma meklētājus, lai viņi būtu ļoti uzmanīgi, jo visur ir krāpnieki. Pirms dažiem mēnešiem es biju finansiāli saspringta, un mana izmisuma dēļ mani apkrāpa vairāki tiešsaistes aizdevēji. Es biju gandrīz zaudējis cerību, līdz mans draugs mani novirzīja uz ļoti uzticamu aizdevēju, kas baidās no aizdevēja, ko sauc par kredītiestādēm, kas man aizdod nenodrošinātu aizdevumu USD 115 000 apmērā četrās bankas darba dienās bez jebkāda stresa. Ja jums ir nepieciešams jebkāda veida aizdevums, vienkārši sazinieties ar viņu pa e-pastu. loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 Es izmantoju šo mediju, lai brīdinātu visus aizdevuma meklētājus par elli, kurai esmu nonācis šo krāpniecisko aizdevēju rokās. Un es nenovēlu, lai pat manam ienaidniekam izietu cauri tādai ellei, ko es izgāju šo krāpniecisko tiešsaistes aizdevēju rokās, es arī vēlos, lai jūs palīdzētu man nodot šo informāciju citiem, kuriem arī ir nepieciešams aizdevums, tiklīdz jūs Es arī saņēmu jūsu aizdevumu no Džulianas Hofmanes kundzes, es lūdzu, lai Dievs dod viņai ilgu mūžu. Dievs svētī viņu mūžīgi par labajām lietām, ko viņa ir paveikusi manā dzīvē. Katrīna Adamsa kundze
    sazinieties ar: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  59. Labrīt, mani sauc Ahmads Asnuls Brunejs un es dzīvoju latvijā. Vēlos runāt par Dieva labestību manā dzīvē pēc tik daudzu mēnešu mēģinājuma saņemt aizdevumu internetā, un es tiku izkrāpts, tāpēc es biju izmisumā iegūt aizdevums no likumīga aizdevēja tiešsaistē, tad es redzēju komentāru no drauga, vārdā Valters Čads, un viņš runāja par šo likumīgo aizdevuma kompāniju, kurā viņš saņēma aizdevumu ātri un viegli bez jebkāda stresa, tāpēc viņš mani iepazīstināja ar dāmu, vārdā kundze. Julian Hoffman, kurš kontrolē uzņēmumu ar nosaukumu Loan Credit Institutions, tāpēc es pieteicos aizdevuma summai 75 000,00 dolāru apmērā ar zemu procentu likmi 2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un iemaksāts arī manā bankas kontā. tas bija veids, kā es varēju saņemt aizdevumu, lai saglabātu savu salauzto biznesu, kā arī apmaksātu rēķinus, tāpēc iesaku ikvienam, kurš vēlas ātri un viegli saņemt aizdevumu, sazināties ar viņu Aizdevuma uzņēmumam pa e-pastu: (loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams, paldies, ka izlasījāt manas dzīves lieliskāko atsauksmi.

    AtbildētDzēst
  60. Kā es varētu nopirkt savu māju. Mani sauc Dorisa Sjūzena no Latvijas, es vēlos izteikt sirsnīgu pateicību Aizdevumu kredītiestādēm par palīdzību man ar $ 100 000 dolāru aizdevumu, lai nopirktu savu māju ar zemu procentu likmi 2% 30. maijā. 2022. gads pēc tam, kad mani noraidīja mana banka un citas finanšu aģentūras, kuras es apmeklēju. Vēlos arī uzrunāt plašāku sabiedrību, jo iesaku ikvienam, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, sazināties ar šo uzņēmumu, lai nenonāktu nepareizās rokās, meklējot atbildīgu aizdevumu, izmantojot e-pasta adresi uzņēmums: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  61. Mēs esam finanšu iestāde, kas specializējas projektu atbalstīšanā, palīdzot vecāka gadagājuma cilvēkiem, bezdarbniekiem, hipotēkām un pensionāriem ar procentu likmi 3% atmaksas periodā.

    Lai iegūtu vairāk informācijas, varat sazināties ar mums: mpantzagiota03@gmail.com

    AtbildētDzēst
  62. Sveiki visiem. Es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau ir saņēmuši savu aizdevumu no Aizdevuma kredītiestādēm, un tad es nolēmu pieteikties saskaņā ar viņu ieteikumiem, un tikai pirms dažām stundām es apstiprināju savā personīgajā bankas kontā kopējo summu 30 000 USD, kuru pieprasīju. Šīs patiešām ir lieliskas ziņas, un es iesaku visiem, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu (loancreditinstitutions00@gmail.com), varat izlemt nosūtīt viņiem ziņojumu vietnē WhatsApp (+393512114999). Tagad esmu laimīgs, ka esmu saņēmis pieprasīto aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  63. Labdien visiem, mani sauc Djego Fransisko no Madrides, bet esmu uzaudzis Hjūstonā, Teksasā. Esmu šeit, lai iepazīstinātu ar lielisku un uzticamu uzņēmumu ar 100% īstu Džesikas Rojasa aizdevuma kompāniju. Es biju ļoti sliktā situācijā, mana mamma bija ļoti slima ar krūts vēzi, tāpēc man bija vajadzīga palīdzība no jebkuras vietas, bet tas bija veltīgi, tāpēc mans draugs mani iepazīstināja ar šo lielisko uzņēmumu, jo mana valsts piedāvā aizdevumu ar augstu procentu likmi Man nebija citas izvēles, kā meklēt aizdevumu no citas valsts, ko mans draugs iepazīstināja ar Džesikas Rojas Loan Company. God Be The Glory, šis uzņēmums ir ļoti lielisks un patiess, tāpēc es pieprasīju aizdevuma summu 50 000,00 USD manas mammas ārstēšanai un neliela biznesa uzsākšanai. lai būtu pārsteigts, es nekavējoties saņēmu brīdinājumu par aizdevuma pilnu informāciju, kas no manis tika aizpildīta un apstiprināta, un paldies Dievam, ka uzņēmuma vadība apstiprināja manu aizdevumu. un es saņēmu savu brīdinājumu par aizdevumu nākamo 24 stundu laikā, kā man solīja Džesikas Rojas Loan klientu apkalpošanas dienests.

    Šeit ir uzņēmuma pasts, ja plānojat ņemt aizdevumu { Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com ] VAI WhatsApp tieši +1 (325) 231-4574

    Ar laba vēlējumiem

    Djego Fransisko

    AtbildētDzēst
  64. Sveiki visiem, es esmu Abdur Razzaq, es dzīvoju Losandželosā. Es vēlos dalīties ar šo lielisko liecību par to, kā es saņēmu savu aizdevumu no aizdevumu kredītiestādēm, kad viņi mūs izmeta no mūsu mājas, kad es vairs nevarēju samaksāt savus rēķinus. , pēc tam, kad mani aplaupīja dažādi tiešsaistes uzņēmumi un mana banka un citas krājaizdevu sabiedrības, kuras es apmeklēju, man atteica aizdevumu. Manus bērnus pieskatīja saimnieks, es biju viena uz ielas. Līdz kādu dienu ignorēju kādu vecu kolēģi, kurš mani iepazīstināja ar Kredītu kredītiestādēm. Sākumā es viņai teicu, ka viņa nav gatava uzņemties risku aizņemties citu kredītu internetā, taču viņa man apliecināja, ka par tiem ir saņēmusi manu aizdevumu. Labāk padomājot, es paņēmu mājasdarbu dēļ, nokārtoju testu un pieteicos aizdevumam, par laimi, es saņēmu aizdevumu USD 50 000,00 no (loancreditinstitutions00@gmail.com). Ar prieku uzņemos risku un piesakos aizdevumam. Mani bērni tika atgriezti, un tagad man pieder māja un uzņēmums. Es pateicos kredītu kredītiestādēm par manas dzīves jēgas piešķiršanu, kad es zaudēju visas cerības. Varat arī sazināties ar viņiem caur WhatsApp (+393512114999)

    AtbildētDzēst
  65. KĀ ES PAGADĒJĀ NEDĒĻĀ SAŅEMU SAVU VĒLAMO AIZDEVUMA SUMMU NO UZTICAMA UN UZTICĪMA AIZDEVUMA UZŅĒMUMA E-pasts tūlītējai atbildei: (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: (+393512114999)

    Sveiki visiem, Mani sauc Abdur Raheem kungs, es esmu no Saūda Arābijas, bet es dzīvoju Latvijā
    Es esmu šeit, lai liecinātu par to, kā es saņēmu savu aizdevumu no aizdevumu kredītiestādēm (loancreditinstitutions00@gmail.com) pēc tam, kad es divas reizes pieteicos no dažādiem aizdevumu aizdevējiem, kuri apgalvoja, ka ir aizdevēji tieši šeit, šajā forumā, es domāju, ka viņu aizdevumi ir reāli un es pieteicās, bet viņi man nekad nedeva aizdevumu, līdz kāds mans draugs mani iepazīstināja ar {Elijas kungu} Aizdevuma kredītiestāžu C.E.O, kurš apsolīja man palīdzēt ar aizdevumu pēc manas vēlēšanās, un viņš patiešām izdarīja, kā solīja, bez jebkādas kavēšanās. nekad nedomāju, ka joprojām ir uzticami aizdevumu aizdevēji, līdz satiku {Elija kungu}, kurš man patiešām palīdzēja ar aizdevumu 35 000 USD apmērā un mainīja manu dzīvi uz labo pusi. Es nezinu, vai arī jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, tāpēc sazinieties ar kredītiestāžu e-pasta adresi: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) Aizdevumu kredītiestādēs ir visa informācija par to, kā ātri un ātri iegūt naudu.
    nesāpīgi, izmantojot Whatsapp (+393512114999) E-pasts: ( loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Un apsveriet visas savas finansiālās problēmas atrisinātas un atrisinātas. Kopīgojiet to, lai palīdzētu kādai dvēselei tieši tagad. Paldies

    AtbildētDzēst
  66. Do yotrebujete financovanie pre svoj dom, pre svoje podnikanie, na kúpu auta, na kúpu motocykla, na začatie vlastného podnikania, pre svoje osobné potreby už niet pochýb. Poskytujem osobné pôžičky v rozmezí od 5 000 € do 500 000,00 € s ročnou úrokovou sadzbou 3 %. Bez na různé množství. V žádostech o půjčku požadujete sumu, o kterou chcete požádat, datum splatnosti. Pošlite nám svoje osobné pôžičky na e-mail: Horkyjiri55@gmail.com

    AtbildētDzēst
  67. Nabídka půjček se 100% jistotou
    Dobrý den, jsem fyzická osoba aktuální půjčky po celé ČR. Mít kapitál, bude použit na poskytování krátkodobých i dlouhodobých půjček mezi fyzickými osobami v rozmezí od 40 000 Kč do 1 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to opravdu potřebují, úroková sazba je 2 % Poskytuji půjčky Finanční, Home půjčka, investiční půjčka, auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dne od obdržení vaší přihlášky. E-mail: Horkyjiri55@gmail.com

    AtbildētDzēst
  68. Labdien, mani sauc doktore Rozmarija Alberta no Austrālijas, esmu ārste un precējusies ar filozofu. Dažus gadus atpakaļ es biju iestrēdzis finansiālā situācijā, un man bija nepieciešama finansiāla palīdzība, lai apmaksātu rēķinus un izveidotu savu privāto slimnīcu. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām gan privātām, gan korporatīvajām struktūrām, taču nesekmīgi, un lielākā daļa banku arī atteicās no mana kredīta. Bet brīnumainā kārtā draudzene Felicia kundze mani iepazīstināja ar privātu aizdevuma uzņēmumu (aizdevuma kredītiestādi), un es saņēmu aizdevuma summu USD 200 000,00 (Austrālijas dolārs), un šodien esmu nokārtojis visus savus departamentus un izveidojis savu slimnīcu. Dārgais, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru firmu, lai nodrošinātu aizdevumu ar zemu procentu likmi 3% un labākiem atmaksas plāniem un grafiku, lūdzu, iesaku sazināties ar Aizdevuma kredītiestādi, un jūs saņemsiet savu aizdevumu bez grūtībām. Viņi nezina, ka es to daru, bet es tagad esmu tik laimīgs, un es nolēmu cilvēkiem par viņiem uzzināt vairāk, viņi piedāvā visa veida aizdevumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem, kā arī es vēlos, lai Dievs viņus svētī arvien vairāk. Jūs varat sazināties ar šo uzņēmumu, izmantojot šo e-pastu:(loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  69. Sveiki,
    Vai meklējat likumīgu aizdevumu?
    Vai jūsu bankas jums ir atteikušas?
    Viena vai otra iemesla dēļ jums ir vajadzīga nauda.
    Tu esi sirsnīgs un godīgs
    Jums ir nepieciešams kredīts, lai nomaksātu parādus, rēķinus vai
    īstenot projektu?
    Jums vienmēr ir iespēja.
    Vēl satraucošāk ir tas, ka mēs piedāvājam aizdevumus no €5000,
    ātri un uzticami, ar gada procentu likmi 3%. Mēs esam
    uzticams
    Ja jūs interesē, nevilcinieties sazināties ar mums tieši.
    pasts: marcdupon18@gmail.com

    AtbildētDzēst
  70. Vai jums ir nepieciešams ārkārtas aizdevums, lai nomaksātu parādu, vai kapitāla aizdevums, lai uzlabotu savu biznesu? Vai bankas un citas finanšu aģentūras jūs ir noraidījušas? Vai jums ir nepieciešama kredīta apvienošana vai hipotēka? Nemeklējiet tālāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas atstātu aiz muguras. Sazinieties ar mums pa e-pastu: {larrybright424@gmail.com Mēs piedāvājam aizdevumus ieinteresētajām pusēm ar saprātīgu procentu likmi 2%. Diapazons ir no 5 000,00 eiro līdz 100 000 000,00 eiro.

    AtbildētDzēst
  71. Sveiki, vai jūs meklējat parādu konsolidācijas aizdevumu, aizdevumus bez ķīlas, biznesa aizdevumus, hipotēkas aizdevumus, automašīnu aizdevumus, studentu aizdevumus, personīgos aizdevumus, riska kapitālu utt.! Esmu privāts aizdevējs, izsniedzu aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām ar zemām un saprātīgām procentu likmēm 2%. E-pasts uz: christywalton355@gmail.com

    AtbildētDzēst
  72. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? privātais kredīts? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Hipotēku? Lauksaimniecības un projektu finansēšana? Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus ar 2% procentiem! Sazinieties ar mums pa e-pastu: dakany.endre@gmail.com

    AtbildētDzēst
  73. Mēs piedāvājam dažādus finanšu līdzekļus, tostarp: aizdevumu privātpersonām, mājokļa aizdevumu, parādu konsolidācijas aizdevumu, automašīnu aizdevumus, lauksaimniecības aizdevumu, biznesa aizdevumus un uzņēmumu aizdevumus ar 2% procentu likmi gadā, un tā ir fiksēta. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (dakany.endre@gmail.com), lai iegūtu vairāk informācijas.

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  74. Es nekad nedomāju, ka publicēšu šo ziņojumu. Notika liela lieta, kas mainīja manu pasauli. Saņēmu kredītu, veiksmīgi nomaksāju parādus. dzīve šobrīd jūtas labi. Es biju parādā, man steidzami vajadzēja naudu. Vairāki tiešsaistes uzņēmumi, ar kuriem sazinājos, nevarēja man piedāvāt naudu, jo nevarēju samaksāt apstrādes maksu. mana draudzene Emīlija mani atsauca uz lapofunding960@gmail.com, es pieteicos un parakstīju viņu līgumu ar advokātu. ja jums ir nepieciešams godīgs uzņēmums, kuram varat uzticēties, lai pieteiktos kredītam, ļoti iesaku sazināties ar lapofunding960@gmail.com

    AtbildētDzēst
  75. Vai esat meklējis finansēšanas iespējas jauna mājokļa iegādei, celtniecībai, nekustamā īpašuma aizdevumam, refinansēšanai, parādu konsolidācijai, personīgam vai biznesa mērķim? Laipni lūdzam nākotnē! Ar mums ir viegli iegūt finansējumu. Sazinieties ar mums, jo mēs piedāvājam mūsu finanšu pakalpojumus ar zemu un pieejamu procentu likmi 3% ilgtermiņa un īstermiņa aizdevuma termiņam ar 100% garantijas aizdevumu. Ieinteresētajam pieteikuma iesniedzējam jāsazinās ar mums, lai saņemtu turpmākas aizdevuma iegūšanas procedūras, izmantojot: joshuabenloancompany@aol.com

    AtbildētDzēst
  76. Personīgā un investīciju aizdevuma piedāvājums

    Mēs piedāvājam aizdevumus nopietnām personām ar zemu procentu likmi 3%.

    Vai jums ir jāapmaksā jūsu rēķini vai jums ir nepieciešams investīciju aizdevums?Šī ir īstā vieta, kur saņemt nepieciešamo finansiālo palīdzību. Mēs piedāvājam vismaz 5000,00 € līdz 50 000 000,00 eiro.

    Lai iegūtu plašāku informāciju, rakstiet mums uz e-pastu: mobilfunding1999@gmail.com

    Sveicieni

    AtbildētDzēst
  77. Labdien! Laipni lūdzam Spotcap Global Financial Services! Mani sauc Klaudija Kleina, esmu aizdevējs un arī finanšu konsultante. Piedāvāju visa veida aizdevumu pakalpojumus

    Vai jums ļoti nepieciešams finansiāls atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir jā, es ieteikšu sazināties ar manu uzņēmumu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai rakstiet mums WhatsApp: +491742018459 | un jums ir aizdevums savā kontā 24 stundu laikā, jo mēs sniedzam lieliskus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevuma pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudz kas cits), piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro un izsniedzam aizdevumus ar zemu procentu likmi 3% gadā. Mans uzņēmums palīdzēs jums sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevumu produktu klāstu.

    Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt akciju aizdevumu no vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda attiecība pret ienākumiem, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams 24 stundas diennaktī - jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai rakstiet mums WhatsApp: +491742018459 | & Saņemiet atbildi nekavējoties

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums, un jūs saņemsiet aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir tavās rokās!!

    AtbildētDzēst
  78. Sveiki visiem, es šodien esmu ļoti sajūsmā, es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši aizdevumu no Sabinhelps@gmail.com, un tad es nolēmu reģistrēties, pamatojoties uz viņu ieteikumiem. Pirms dažām stundām apstiprināju kopumā 10 000 eiro, ko esmu izņēmusi no sava bankas konta. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: Sabinhelps@gmail.com vai whatsapp viņai pa +7 901 709-57-43

    AtbildētDzēst
  79. vai jums ir nepieciešams aizdevums? individuālais aizdevums? Uzņēmējdarbības aizdevumi; Hipotekārais kredīts? Lauksaimniecība un projektu finansējums? Piedāvājam visu veidu aizdevumus ar procentu likmi 2%! Sazināties pa e-pastu: richardcosmos5@gmail.com

    AtbildētDzēst
  80. Vai jums ir nepieciešams ārkārtas aizdevums, lai nomaksātu parādu vai kapitāla aizdevums, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jūs ir noraidījušas bankas un citas finanšu aģentūras? Vai jums ir nepieciešama kredīta apvienošana vai hipotēka? Nemeklējiet tālāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas atstātu aiz muguras. Sazinieties ar mums pa e-pastu: {larrybright424@gmail.com Mēs piedāvājam aizdevumus ieinteresētajām pusēm ar saprātīgu procentu likmi 2%. Diapazons ir no 5 000,00 eiro līdz 100 000 000,00 eiro

    AtbildētDzēst
  81. Merhaba!
    Ben Claudia Mölleken, Bay Gerard brein adlı Tanrı korkusu olan bir adamdan kredi almış insanların yorumlarını gördüm ve sonra onların tavsiyeleri doğrultusunda başvurmaya karar verdim ve sadece birkaç saat önce kendi kişisel banka hesabımda toplam tutarı onayladım. için talep edildi. Bu gerçekten harika bir haber ve gerçek krediye ihtiyacı olan herkese e-posta yoluyla başvurmalarını tavsiye ediyorum (gerred.breinloanlenderr@gmail.com) Whatsapp: (+639817043188) İstediğimi aldığım için mutluyum.

    AtbildētDzēst
  82. Vai jums ir nepieciešams ārkārtas aizdevums, lai nomaksātu parādu vai kapitāla aizdevums, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jūs ir noraidījušas bankas un citas finanšu aģentūras? Vai jums ir nepieciešama kredīta apvienošana vai hipotēka? Nemeklējiet tālāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas atstātu aiz muguras. Sazinieties ar mums pa e-pastu: {larrybright424@gmail.com} Mēs piedāvājam ieinteresētajām pusēm aizdevumus ar saprātīgu procentu likmi 2%. Diapazons ir no 5 000,00 eiro līdz 100 000 000,00 eiro

    AtbildētDzēst
  83. Sveiki,

    Mēs esam sertificēti, lai piedāvātu šādus aizdevumu veidus vai jebkāda veida finansējumu: Privātais aizdevums? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Parādu konsolidācijas aizdevums? Uzlabot savu māju? Investīciju kredīts? Pieejami kredīti? Aizdevumi privātpersonām? Komerciālie kredīti? Apvienotais kredīts? Konsolidācijas aizdevumi? Ja jūs interesē, sazinieties ar mums: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  84. Sveiki!

    Mēs piedāvājam dažāda veida aizdevumus, sākot no: privātpersonu aizdevumiem, biznesa aizdevumiem, parādu konsolidācijas aizdevumiem, automašīnu / lauksaimniecības finansēm un mājokļu aizdevumiem. Iegūstiet piekļuvi šiem aizdevumiem par pieņemamu procentu likmi ar elastīgu atmaksas termiņu no 6 mēnešiem līdz 20 gadiem. Mēs arī palīdzam darbuzņēmējiem un lauksaimniekiem iegādāties savu tehniku. Lai iegūtu vairāk informācijas par šo piedāvājumu, sazinieties ar mums: (dakany.endre@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  85. Sveiki,
    Vai meklējat likumīgu aizdevumu?
    Vai jūsu bankas jūs ir noraidījušas?
    Viena vai otra iemesla dēļ jums ir vajadzīga nauda.
    Tu esi sirsnīgs un godīgs
    Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu parādus, rēķinus vai lai īstenotu projektu?
    Jums vienmēr ir iespēja.
    Vēl vairāk, mēs piedāvājam aizdevumus no 5000 €, ātri un uzticami, ar gada procentu likmi 3%. Mēs esam uzticami
    Ja jūs interesē, nevilcinieties sazināties ar mums tieši.
    e-pasts: marcdupon18@gmail.com

    AtbildētDzēst
  86. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus un finanšu pakalpojumus. Mūsu aizdevumi ļoti no uzņēmumiem līdz privātpersonu aizdevumiem vai gariem vai īsiem termiņiem ar izdevīgām procentu likmēm (2%). Mūsu aizdevuma process ir ļoti ātrs un uzticams ar garantijām. Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu pakalpojumiem, apmeklējiet mūs mūsu e-pastā; { larrybright424@gmail.com }, lūdzu, dariet mums zināmu, cik liels aizdevums jums ir nepieciešams un vēlaties aizdevuma ilgumu. Mēs ceram dzirdēt no jums. Jūs varat nosūtīt ziņojumu uz e-pasta adresi

    AtbildētDzēst
  87. Aizdevums no cienījama uzņēmuma ir tas, kas jums šobrīd ir nepieciešams.
    Es jums piedāvāju Novelty Finance Inc. Cienījamu aizdevumu uzņēmumu, kas sniedz finanšu risinājumus privātpersonām un uzņēmumiem. Novelty Finance piedāvā elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

    ✓ Viegla apstiprināšana
    ✓ Elastīgs atmaksas termiņš 6 - 360 mēneši
    ✓ Ļoti ērti – Pieteikties kredītam var sev ērtā vietā un laikā.
    ✓ Tūlītēja piekļuve jūsu līdzekļiem pēc apstiprināšanas.
    ✓ Subsidētā procentu likme (3% gadā)
    ✓ Jums nebūs jāsteidzas ar kredīta atmaksu, tiks dots laiks uzsākt kredīta atmaksu.
    ✓ Nav slēptu maksu
    ✓ Jūs tiksiet vadīts visa procesa laikā

    Sazinieties ar Novelty Finance jau šodien un saņemiet savu sapņu aizdevumu.
    Saziņas e-pasts: { noveltyfinances@gmail.com }
    Vai arī sūtiet ziņu caur WhatsApp: +447915601531.
    Ir spēkā noteikumi un nosacījumi.

    AtbildētDzēst
  88. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus un finanšu pakalpojumus. Mūsu aizdevumi ļoti no uzņēmumiem līdz privātpersonu aizdevumiem vai gariem vai īsiem termiņiem ar izdevīgām procentu likmēm (2%). Mūsu aizdevuma process ir ļoti ātrs un uzticams ar garantijām. Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu pakalpojumiem, apmeklējiet mūs mūsu e-pastā; { pedrosalvador346@gmail.com }, lūdzu, dariet mums zināmu, cik liels aizdevums jums ir nepieciešams un vēlaties aizdevuma ilgumu. Mēs ceram dzirdēt no jums. Jūs varat nosūtīt ziņojumu uz e-pasta adresi

    AtbildētDzēst
  89. Tikai pagājušajā nedēļā šeit es saņēmu 10 000 eiro aizdevumu no Stīvena fondiem, es nekad neticu, ka tā ir patiesība, jo es redzēju tiešsaistē liecību par to, kā kāds no viņiem saņēma aizdevumu, bet pagājušajā nedēļā man tas bija skaidrs pēc aizdevuma saņemšanas no viņiem sazināties tos jebkura veida aizdevumiem pa e-pastu stevenfunds@outlook.com vai whatsapp +2347043593434

    AtbildētDzēst
  90. Laba diena ,

    Esmu ļoti sajūsmā pēc tam, kad saņēmu personīgo aizdevumu jaunas automašīnas iegādei no Mobil Funding Inc pēc tam, kad viltus aizdevēji mani divreiz izkrāpa. Pateicoties visvarenajam Dievam, ar Mobil Funding Inc mani iepazīstināja kolēģis, kurš arī saņēma aizdevumu sava biznesa paplašināšanai un man par lielāko pārsteigumu šodien tika piešķirts USD 25 000 USD aizdevums.

    Es aicinu jūs visus, kam nepieciešams aizdevums, sazināties ar Mobil Funding pa e-pastu, lai saņemtu aizdevuma pieteikumu: mobilfunding1999@gmail.com

    Sveicieni

    AtbildētDzēst
  91. Es tikko saņēmu 10 000 eiro no Stīvena Kinga fondiem, ja jums ir nepieciešams aizdevums, sazinieties ar viņiem pa e-pastu stevenfunds@outlook.com vai whatsapp +2347043593434

    AtbildētDzēst
  92. Vai jums ir nepieciešams ārkārtas aizdevums, lai nomaksātu parādu vai kapitāla aizdevums, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jūs ir noraidījušas bankas un citas finanšu aģentūras? Vai jums ir nepieciešama kredīta apvienošana vai hipotēka? Nemeklējiet tālāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas atstātu aiz muguras. Sazinieties ar mums pa e-pastu: {larrybright424@gmail.com} Mēs piedāvājam ieinteresētajām pusēm aizdevumus ar saprātīgu procentu likmi 2%. Diapazons ir no 5 000,00 eiro līdz 100 000 000,00 eiro

    AtbildētDzēst
  93. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? privātie aizdevumi? biznesa aizdevumi? hipotekārie kredīti? lauksaimniecības un projektu finansējumu? izsniedzam visa veida kredītus ar 2% procentu likmi! E-pasts saziņai; (richardcosmos5@gmail.com)

    Aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  94. tikai pagājušajā nedēļā piektdien es saņēmu aizdevumu 15000 eiro no Steven Funds tiešsaistes aizdevuma uzņēmums, es izlasīju dažas liecības par viņiem un es nolēmu pieteikties, un man par lielāko pārsteigumu aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu pagājušajā piektdienā. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu. stevenfunds@outlook.com vai whatsapp +2347043593434 jebkura veida aizdevumam

    AtbildētDzēst
  95. Labdien! Lai saņemtu kredītu, sazinieties ar iepriekš norādīto e-pasta adresi. vai jums ir nepieciešams biznesa vai personīgais aizdevums? Privātpersonām un uzņēmumiem izsniedzam aizdevumus no 3000 € līdz 600 000 000 € ar procentu likmi 2% gadā. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties pa e-pastu: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  96. Vai jums ir nepieciešams ātrais kredīts?

    Laipni lūgti visi! Mūsu aizdevuma kapacitāte svārstās no 2 000 līdz 3 500 000 eiro ar saprātīgu procentu likmi 2% ar ļoti vienkāršiem un bez problēmām. Ja jūs interesē, lūdzu, atstājiet savu ziņu uz e-pastu: (richardcosmos5@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  97. Sveiki, dāmas un kungi! Vai jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība? Es esmu Sjūzena Bensone. Esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams biznesa aizdevums, personīgais aizdevums, hipotēkas aizdevums vai aizdevums, lai pabeigtu savu projektu? Ja jūsu atbilde ir jā, es iesaku sazināties ar manu uzņēmumu. Mēs sniedzam visa veida aizdevumu pakalpojumus, tostarp ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus un daudz ko citu. Lai iegūtu papildinformāciju, rakstiet mums pa e-pastu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) vai rakstiet man tieši uz WhatsApp, izmantojot: +447360502110, un saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Aizdevums no reāla un kompetenta uzņēmuma ir tas, kas jums nepieciešams, lai sasniegtu savu mērķi. Mēs esam visaptverošs finanšu pakalpojumu uzņēmums un esam apņēmušies palīdzēt jums īstenot visas jūsu vēlmes. Mēs specializējamies strukturētu finanšu risinājumu nodrošināšanā privātpersonām un uzņēmumiem visefektīvākajā un ātrākajā veidā.

    * Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā.
    * Elastīga summa – Jūs izlemjat, cik daudz vēlaties aizņemties.
    * Ātrs tiešais finansējums — saņemiet aizdevumu 24 stundu laikā pēc apstiprināšanas.
    * Elastīga procentu likme 3%.
    * Augsti apstiprināšanas rādītāji
    * Elastīga atmaksa — jums ir jāizvēlas atmaksas datums — katru nedēļu, mēnesi vai gadu 1–30 gadu garumā.
    * Vienkārša tiešsaistes lietojumprogramma.
    * Personalizētas konsultācijas un zināšanas.
    * Nav slēptu maksu

    Nepalaidiet garām iespēju finanšu trūkuma dēļ. Sazinieties ar manu uzņēmumu tagad, mēs varam jums palīdzēt ar aizdevumu, jo esam palīdzējuši daudzām personām un organizācijām, kuras visā pasaulē ir saskārušās ar finansiālām grūtībām

    Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu aizdevuma piedāvājumu, lūdzu, nosūtiet mums savu aizdevuma pieprasījumu caur
    E-pasts: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Starpnieki / konsultanti / brokeri ir laipni aicināti piesaistīt savus klientus un ir 100% aizsargāti. Pilnīgā pārliecībā mēs strādāsim kopā visu iesaistīto pušu labā.

    AtbildētDzēst
  98. Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Mēs izsniedzam privātpersonu aizdevumus? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Mājokļa kredīti? Lauksaimniecības aizdevumi? Kredīti izglītībai? Debeta konsolidācijas aizdevumi? Kravas automašīnu aizdevumi? Auto kredīti? Viesnīcu aizdevumi? Refinansēt kredītus? un vēl skolas kredīti? Starta aizdevumi? .Piedāvājam ar 2% procentu likmi! Sazinieties ar mums pa: (dakany.endre@gmail.com)

    aizdevuma piedāvājums

    AtbildētDzēst
  99. Es vēlētos jūs visus ieteikt uzticamam un patiesam privātā aizdevuma aizdevējam, kurš apstiprināja manu aizdevumu tikai dažu stundu laikā pēc tik daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem saņemt aizdevumu, es biju pārsteigts un priecīgs, ka privātais aizdevējs mani izglāba un piedāvāja aizdevums ar 2% procentu likmi, sazinieties ar viņu tagad, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums E-pasts: christywalton355@gmail.com

    AtbildētDzēst
  100. Nepieciešams steidzams kredīts? Mēs piedāvājam biznesa aizdevumus, personīgos aizdevumus, studentu aizdevumus, automašīnu aizdevumus utt. Ja jūs interesē, lūdzu, sazinieties ar mums (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  101. Mēs izsniedzam aizdevumus visiem mērķiem. Mēs piedāvājam no minimālās summas no 5000,00 līdz 10 miljoniem un ar zemu procentu likmi 3%, Aizdevuma termiņš: maksimāli 25 gadi atkarībā no jums nepieciešamās aizdevuma summas. klientiem jābūt vecākiem par 18 gadiem. Šis aizdevuma darījums ir 100% garantija nopietniem klientiem. Lai iegūtu papildinformāciju par aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot: E-pasts: protonloan2020@hotmail.com

    AtbildētDzēst
  102. Laba diena katram! Es vēlos izmantot šo mediju, lai pastāstītu jums par godīgu aizdevuma uzņēmumu, kas man palīdzēja saņemt komerciālu aizdevumu ar saprotamiem noteikumiem. viņi piedāvā visu veidu aizdevumus.
    Saziņas e-pasts: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785






    Laba diena katram! Es vēlos izmantot šo mediju, lai pastāstītu jums par godīgu aizdevuma uzņēmumu, kas man palīdzēja saņemt komerciālu aizdevumu ar saprotamiem noteikumiem. viņi piedāvā visu veidu aizdevumus.
    Saziņas e-pasts: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    AtbildētDzēst
  103. Mēs esam sertificēti, lai sniegtu šādus aizdevumu veidus vai jebkāda veida finansējumu: Personīgais aizdevums? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Parādu konsolidācijas aizdevums? Atjaunot savu māju? Investīciju kredīts? Vai ir pieejams kredīts? Aizdevumi privātpersonām? Komerciālie kredīti? Apvienotais kredīts? Konsolidācijas aizdevumi? Ja jūs interesē, sazinieties ar mums: (dakany.endre@gmail.com)

    Aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  104. Sazinieties ar aizdevumu: pa pastu: gracelille322@gmail.com, izmantojot Whatsapp: +49 176 34215369

    AtbildētDzēst
  105. Sveiki,
    Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
    uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
    konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
    ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
    kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
    termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
    uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
    Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
    Vārds: Maika kungs
    E-pasts: agborloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst